Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
дај бе дечки помагајте..никако не можам да си ја сменам фотографијата на фејсбук ма пробував и со Chrome и со Opera и со Mozila ма не сака...фотографијата се прикачува се тоа стои што е проблемот мајката де кажете.... инаку имам интернет ја денес сме и 1 ви плустоа..никако не сака..

дај бе дечки помагајте..никако не можам да си ја сменам фотографијата на фејсбук ма пробував и со Chrome и со Opera и со Mozila ма не сака...фотографијата се прикачува се тоа стои што е проблемот мајката де кажете.... инаку имам интернет ја денес сме и 1 ви плустоа..никако не сака..
па пробај утре да ја смениш...најверојатно си ја менувал сликата повеќе пати :)

нема нема !! воа ми прави вака 3 дена а пред 4 часа го скенирав ништо не најде
Нов профил ... слично ми се дешаваше и мене нема чаре :)
Исто така и кај брат ми и кај другарите се беше во ред со фејсбукот кога се уклучуваа од мојот компјутер али кога јас се уклучував од кај нив заебаваше ...
--- надополнето: Jul 1, 2011 4:43 PM ---
Пробај и на мозила,а ако нејке Delete C:\Windows\System32(ова шала не стварно)
И скенирај антивирус или некое такво програмче.
Шо би се десило ако се избрише System32 ?

Нов профил ... слично ми се дешаваше и мене нема чаре :)
Исто така и кај брат ми и кај другарите се беше во ред со фејсбукот кога се уклучуваа од мојот компјутер али кога јас се уклучував од кај нив заебаваше ...
--- надополнето: Jul 1, 2011 4:43 PM ---

Шо би се десило ако се избрише System32 ?
Пробај.
Не,шала,нема да може да го користи компјутерот бидејќи таму се главните компоненти на Windows-от.

фејсбукот во ред е кај вас?

Кај сите го нема chatot и ретардиве почнаа да разговараат преку ѕидови :D
Update: сега има :)

кај мене фејсбукот цел е изместен шо е муабетот а исто и четот не се уклучва за да видам кој се онлајн дали и кај вас е вака?

http://pic.mk/?v=screen1308038851.png

Вака ми е прилагодена приватноста на фејсбук, а кога се гледа од личност што не ми е пријател го дава ова:

http://pic.mk/?v=screen1308039112.png
А јас сакам да пишува дека не споделувам јавно информации..како да направам?
Да се самоцитирам..

Како да направам пораките и разговорите да ми се на едно место?
Мислам, може ли нешто да направам тоа да биде побрзо, пратив пред некое време барање, но сеуште ништо не ми е стигнато.И може ли некако сега да ја видам историјата од разговорите?

Како да направам пораките и разговорите да ми се на едно место?
Мислам, може ли нешто да направам тоа да биде побрзо, пратив пред некое време барање, но сеуште ништо не ми е стигнато.И може ли некако сега да ја видам историјата од разговорите?
па кога ќе кликниш на пораки на почетна, треба да ти се отвори прозорчево
484438facebook_help_01.jpg

па следна...и би требало да ти даде да избереш e-mail, доколку имаш избрано корисничко име пр. www.facebook.com/korisnichko.ime
по default ти го дава korisnichko.ime@facebook.com
и потоа во пораки ја имаш историјата на разговорот
ако сакаш да избришеш историја на разговор со некој пријател, тогаш:
Пораки - Акции - Избриши Пораки - па под историјата кликни на delete all
688008facebook_help_02.png

потоа на: избриши го разговорот
810797facebook_help_03.png

малку ја претерав а? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom