Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
и адресата ми ја знаат...сега разгледав како ми е пробиен фб...на емаил алтернативе адрес е ставена негова и сите пораки што стигат на мене стигат и на него...а таа емаил адреса ми треба ногу инто пред да се десе некоја глупост оти погледнав чепкал по амазон.ком и може да се десе нешто

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
и адресата ми ја знаат...сега разгледав како ми е пробиен фб...на емаил алтернативе адрес е ставена негова и сите пораки што стигат на мене стигат и на него...а таа емаил адреса ми треба ногу инто пред да се десе некоја глупост оти погледнав чепкал по амазон.ком и може да се десе нешто
Пристап до адресата немаш, така ? Имаш ставено тајно прашање ?
А за ова со амазон, пробај исконтактирај ги некако пиши им дека немаш пристап до адресата, па привремено нека ти биде блокиран акаунтот или нешто такво додека не ставиш друга адреса.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Your account has limited access

For security reasons, your account has limited access to the site for a few days. If you have any questions, please contact our Help centre.

Ова ми се појавува коа сакам да пишам на некој на чет... Да не има некое чаре да не ги чекам тие "few days"?? Anyone?

Едит: До мозилата било нешо.. Се префрллив на гугл хром се е ок :D

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
Пристап до адресата немаш, така ? Имаш ставено тајно прашање ?
А за ова со амазон, пробај исконтактирај ги некако пиши им дека немаш пристап до адресата, па привремено нека ти биде блокиран акаунтот или нешто такво додека не ставиш друга адреса.
братче не е само амазон тоа е лесно...други уште поважни работи има

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Не можам да си го сменам името на фб дали може на некој друг начин освен овој основниот што е? :)
Sorry! You've updated your name the maximum number of times allowed and your name can't be changed again. To list another name you go by, such as a maiden name, please use the Alternate Name field below.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 19:58 ---
братче не е само амазон тоа е лесно...други уште поважни работи има
Пробај со ресетирање на пасс и ќе ти се појаве форма каде треба да пополнеш твоја ИП адреса, алтернативна адреса, тајно прашање... итн.

Г

Грејвдигер

Гостин
Не можам да си го сменам името на фб дали може на некој друг начин освен овој основниот што е? :)
Имаш дозвола од кумот? :)
Нема друг начин, тој е. Не може на секој два дена да си менуваш името, како што ти текнало на тебе.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Имаш дозвола од кумот? :)
Нема друг начин, тој е. Не може на секој два дена да си менуваш името, како што ти текнало на тебе.
Не е секој ден, два пати го сменив толку ли му е лимитот :sneaky:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282

--- надополнето: 27 декември 2011 во 19:58 ---

Пробај со ресетирање на пасс и ќе ти се појаве форма каде треба да пополнеш твоја ИП адреса, алтернативна адреса, тајно прашање... итн.
не ми стигнува маилот на алтернативната адреса
порано ми стигнуваа кога првпат ми го пробија после нејкеше веке...ама уште стое како алтернативна таа мојата

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
не ми стигнува маилот на алтернативната адреса
порано ми стигнуваа кога првпат ми го пробија после нејкеше веке...ама уште стое како алтернативна таа мојата
Не не пробај да дојдеш до тоа формата што е за верификација на е-маил, да потврдиш дека ти навистина си го користил тој е-маил. :)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Дали почнаа да се менуваат профилите автоматски ?
Нели требаше на 25 ?

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
fala mnogu srediv toa...i uste nesto mi treba
dali ima nacin noviot facebook timeline da se smeni odnosno da go vratam stariot fb style ?

Kajgana Shop

На врв Bottom