- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
НеможешКако да го деактивирам Timeline ? :/
НеможешКако да го деактивирам Timeline ? :/
Ват д факЕптен ми е убав! Еј, најбољи изглед до сеа. Најголема утка ми беше овој што беше пред тајмлајнов, значи последниот изглед. Катастрофа беше. Ама овој е одличен, како бонбонче е. Одлично и естетски поубаво изгледа и пофункционално е! Топ е! Браво!
Не знам зашто не би била сериозна. Одличен е новиот дизајн, односно тајмлајнот. Многу е лесно да се снајдеш, може на почеток дека си навикнат на стариот па ти е потешко, јас немав проблеми, одма се навикнав... Најзадоволна сум сега. Овој што беше до сега ми беше апсолутно одвратен. Најгрд дизнајн што фејсбук го имал откако јас имам фејсбук. Тој пред него беше добар и овој сега.Ват д фак
Јас го немам уште актвирано ама вака кога гледам на другите профили ептен ми е глупо и неможам да се снајдам со објавите баш нај нај :/ Ова стварно дека навистина добар или се зафркаваш ?
Уште пред да ме цитираш го активирав и засега ептен е кул ! не ми изгледаше така ама сега за сега на почеток ми е добар а се кладам уште подобар ќе биде кога ќе се навикнам и ќе го расчепкам малце повеке ... ова со сликава горе е добра работа Гледам само некои неважни работи недосатсуваат како луѓе кои те инспирираат не најдов каде се сега и некои други ситници ..Не знам зашто не би била сериозна. Одличен е новиот дизајн, односно тајмлајнот. Многу е лесно да се снајдеш, може на почеток дека си навикнат на стариот па ти е потешко, јас немав проблеми, одма се навикнав... Најзадоволна сум сега. Овој што беше до сега ми беше апсолутно одвратен. Најгрд дизнајн што фејсбук го имал откако јас имам фејсбук. Тој пред него беше добар и овој сега.
Читни над тебе.Кај мене уште е стариот изглед. Сам ќе се смени, или треба јас да сменам?