Фабрики за хероин во Арачиново?

• Креатор на темата Креатор на темата RegistriranSum
  • Време на започнување Време на започнување
производството на опиумот е во Авганистан,хероинот според Србиштана скапани што лажат за да не скараат со земчовците,да ти било во Арачиново

Нешто српско потекло случајно па те пецка? :)

не, не знам како би ти докажал додуша,али ајде нека иде,и ја Србин сум и ја лажам за хорсот од Арачиново. :)

не, не знам како би ти докажал додуша,али ајде нека иде,и ја Србин сум и ја лажам за хорсот од Арачиново. :)

Не изигравај малоумен, знам дека ти сече кликерот. Продажба...хмм, али фабрика?? :):) абе ај?

Не изигравај малоумен, знам дека ти сече кликерот. Продажба...хмм, али фабрика?? :):) абе ај?
Како бе незнаете. Имаат цело производство и посебна индустриска зона. Дел оди во домашниот пазар а остатокот во странство. Арачиново ја снабдува цела европа. Ама од штетните гасови што се ствараат пола и више жители на арачиново се деформисани

Како бе незнаете. Имаат цело производство и посебна индустриска зона. Дел оди во домашниот пазар а остатокот во странство. Арачиново ја снабдува цела европа. Ама од штетните гасови што се ствараат пола и више жители на арачиново се деформисани

Пејо, глеаш на што мислев? :):) Е ова ти е пропаганда :):) Фабрики па цела Европа ...дрн дрн..:):)

Дали постојат уште фабриките, и ако постојат зошто никој не ги чепка?
Кој има замешано? Опасност од атентати на нашите функционери?

Се извинувам ако темата е веќе отворена или постирам на погрешно место

МЕНЕ ОВА НА РЕКЛАМА МИ ЛИЧИ...А ВТОРОПТ ДЕЛ ДЕМЕК НИ СЕ ПЛАШАТ ДА НЕ ЗАТВОРАТ ЗС КЕ ГИ АТЕНТАНИРАМЕ...МИСЛАМ.......
АКО ГРЕШАМ ИЗВИНИ АЛИ СЕПАК МН НЕПОДДРЖАНО ЈА ОТВАРАШ ТЕМАВА

А што би било тоа ФАБРИКА ЗА ХЕРОИН...??? само пакување или нешто посложено ко "трансформација", некое рафинирање па блендирање...... ???

А што би било тоа ФАБРИКА ЗА ХЕРОИН...??? само пакување или нешто посложено ко "трансформација", некое рафинирање па блендирање...... ???

Абе двајца-тројца фатиле голем износ увезуваат па препродаваат, и за некое дете тоа е фабрика. Што е најжалосно, некој ќе поверува, па истото тоа ќе го преувеличува, па ќе испаднат фабрикИ. Од тие фабрики индустрија цела...и коа ќе видиш цело Арачиново е полна со опиум, кокаин, хорс и што ти ја знам друго...

А Арачиново ко Арачиново, 5-6 богати фамилии, и другите преживуваат од тоа што носи детето од туѓина..ама на кого да кажеш...

celo selo smrce bjelo he he nego za mene vazno e deka ova ne e drzava ako ne moze zakonot da go sprovede na cela svoja teritorija, zatoa sto ima dvojni standardi. Ne znam dali se proizveduva heroin ili ne znam kakva droga, no znam deka toa e nesto sto se bara i sto ima cena, zatoa ne se cudete sto lugeto se fakaat so takvo proizvodstvo, pa toa vredi na pazarot, da zemaat da svercaat poezija da ne sakate?

Абе двајца-тројца фатиле голем износ увезуваат па препродаваат, и за некое дете тоа е фабрика. Што е најжалосно, некој ќе поверува, па истото тоа ќе го преувеличува, па ќе испаднат фабрикИ. Од тие фабрики индустрија цела...и коа ќе видиш цело Арачиново е полна со опиум, кокаин, хорс и што ти ја знам друго...

А Арачиново ко Арачиново, 5-6 богати фамилии, и другите преживуваат од тоа што носи детето од туѓина..ама на кого да кажеш...

A taka,kazi im na decata deka tie ne znaat sto e 200 KG heroin ili 20 grama,kaj so deca na banja ke odite,sapunot ke vi go izedat...

Абе фабрика за хероин не знам,ама имам слушнато дека во Арачиново имало фабрики на Милка,Нестле и сл.Дали е само рурална легенда не знам...:toe:

И бајруш првиот ден кога го уапсија скокаа калимеровците "невин е невин", така и ова. Можеби не е некоја фабрика но погонче постои.

Не ми се веруе дека постојат, ама не дека нема шансе да постоја...:toe:

МЕНЕ ОВА НА РЕКЛАМА МИ ЛИЧИ...А ВТОРОПТ ДЕЛ ДЕМЕК НИ СЕ ПЛАШАТ ДА НЕ ЗАТВОРАТ ЗС КЕ ГИ АТЕНТАНИРАМЕ...МИСЛАМ.......
АКО ГРЕШАМ ИЗВИНИ АЛИ СЕПАК МН НЕПОДДРЖАНО ЈА ОТВАРАШ ТЕМАВА

Ова не е никаква реклама. Уште од порано сум слушнал за такво нешто, а тоа што ме натера да ја отворам оваа тема е шоуто на Слави Т:tv:рифунов со Игор Џамбазов (го гледав пак) кој јавно кажа дека најголемите фабрики за хероин во Европа се наоѓаат во Арачиново. Сигурно без врска тоа не го вели. А како што знам цел шверц на алкохол и цигари е преку Црвенковски, Тачи и Џуканович па ништо чудно и дрога да се произведува кај нас и да се шверцува. А атентатите и убиствата не се прв пат за Македонија. Ипак има замешано високи политичари од Македонија и од Европа. На пример можеби на Груевски му е страв да ја отвори таа тема, како и темата за атентатите на Трајковски и Глигоров, паметен е и знае каде да удри а каде не. Но сите овие работи тешко некој да ги потврди и остануваат шпекулација и од мене и од сите кои ќе ги кажат:tv: Ипак ова е дискусија а дај боже да отворат и фабрики за чоколади:D (се однесува за другите постови)

А шо сега топла вода ќе измислуваме?
И прашањава неповрзани едно чудо, од дрога до атентати на функционери па се до пичке мајчине.
Ако толку те интересира отиди до Арачиново и побарај, од кај знаеш може ќе најдеш нешто :wink:
Вака на рекла казала муабети до задутре ќе го тупиме

Крај краева и форумот треба да го затворат ако не се тупи нешто :3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom