FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Веб ќе суди на Јунајтед - Челзи. Уште пред утакмицата со Реал знаел Ферги. :icon_lol:

Радлер

Радлер, џигер, душо ќе ви го спопикаме сега калабастерот на чело со Веб, верувај ме. :sneaky:

Chelsea fans, простете се од ФА Купот. :)

Залетувајте се однапред, ако. Во тој бес и желба за одмазда и победа, може да изгорите. Само кажувам.

Залетувајте се однапред, ако. Во тој бес и желба за одмазда и победа, може да изгорите. Само кажувам.
Малце звучев како фан на Челзи пред мечот во ПЛ, ама денеска Манчестер ме увери дека е многу јака екипа. Едно 2 пати појака од лани. :)

Малце звучев како фан на Челзи пред мечот во ПЛ, ама денеска Манчестер ме увери дека е многу јака екипа. Едно 2 пати појака од лани. :)

Мечот во ПЛ што го добивте начин сличен можеби на денешниов што го загубивте. И Челзи запна да им врати во Карлинг Куп и им врати на Манчестер, за да после се исцица и загуби од КПР мислам(не беа КПР, добро).
Све си зема свој данок.

Мечот во ПЛ што го добивте начин сличен можеби на денешниов што го загубивте. И Челзи запна да им врати во Карлинг Куп и им врати на Манчестер, за да после се исцица и загуби од КПР мислам.
Све си зема свој данок.
Не беа КПР, многу порано беше тој меч, ама врзија 3-4 кикса.. И испаднаа од ЛШ. Јебига, кешки нека биде одличен натпревар. :)

Тимот кој ќе настапи за Манчестер.

487528_621442757881662_1244721393_n.jpg

Не знам дали некој ја закачил сликава, ама сега ја видов и ме насмеа.

Очекувам Јунајтед да го измори и исчука малку Челзи за да им го лапнеме барем четврто место.

Досега против Челзи на Олд Трафор во ФА Куп сме играле 5 пати сите победи. Челзи постигнале само еден гол во 1963.

Досега против Челзи на Олд Трафор во ФА Куп сме играле 5 пати сите победи. Челзи постигнале само еден гол во 1963.
И сеа ќе се јави dragonsky и ќе те праша како во 1963, кога Челзи постои од 2003? :O

како во 1963, кога Челзи постои од 2003? :O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom