FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Многу добро натпреварување нек си ибе матер :cuc:

добар добар натпревар

Одамна не сум гледал дерби Јунајтед - Ливерпул со толку шанси на двете страни. Пријатно изненаден од моите што во ни еден момент не се вратија да бранат и да калкулираат. И после 2-2 и после третиот гол тргнаа повторно напред.

Карма, карма. После курчот на Клоп и Ливерпул како го поминале Челзи и како трофејот од Мики Маус куп му бил многу драг, пуши го сега.
Ова што го направи Нуњез, да го направеше Мудрик или Каиседо, ајде и Џексон, ќе експлодираше интернетот со мемиња ама пошто се работи за светците Ливерпул, нормално ќе си помине така, колку ми е драго што испаднаа, одвратна лигава екипа, ќе ги видам со просециве без Клоп што ќе направат, пушите го сега, копилиња лигави.

Јас па одамна не сум гледал натпревар на кој Јунајтед е рамноправен против некој од првиве три екипи. Конечно нешто да изиграат,ма да второто имаа дупка од едно 35мин каде што дремеа.

Реално не очекуваа Ливерпул да примат гол во второ полувреме , Ентони конечно нешто корисно да напраи. Го потценија многу Ван Дијк и останатите.

Како бе вака ФА си дозволува ждребот да биде...во студио, од нешто што би носел Ѓорѓи Колозов во МНП за да чува грошови, буквално можеа да се појават и да кажат 'Еј ова се паровите" исто ќе беше без да гледаме...

Нејсе, ќе биде интересно финалево Јунајтед-Сити :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom