FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Од цела утакмица Погба го најдовте, прво Мурињо одлично го припреми мечот, и 50-50% беше мечот се додека кретенот Оливер даде онаков смешен црвен картон. Коста требаше да биде исклучен. Не ми се верува какво говно од човек е станат Хазард, измислен е за во Реал/Барса

Ова како се нарекува КОМПЛЕКСИ ?!

Од мечов човек што заслужува најголема пофалба е Де Геа. Какви одбрани и рефлекси без разлика што прими глуп гол. Спаси неколку чисти гола што обично Челзи ги реализира и ја држеше утакмциата во неизвесност до крај.
Друго нема што многу да се коментира, претпоставувам дека сите ќе се фатат за црвениот картон, кој беше престрого досуден ама сепак заслужен, Јунајтед покажа огромна недисциплина на терен прво полувреме и беа ко млади мајмуни, се чекаше кој прв ќе добие црвен Џонс или Ерера, премногу оштра игра и опомени од Оливер. Јунајтед имаше две шанси мислам преку контри, онаа на Мики и Рашфорд и углавном тоа е тоа, премногу слаби се на средина, Челзи имаше премногу простор за игра а после црвениот уште повеќе си ги притиснаа во 16.
Челзи требаше да тепа бар со еден до два гола повеќе обично таквите шанси како денес што имаа ги претвараа во гол ама сепак Де Геа беше мачка ипол.

Канте.:bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

И да сфаќам што ви е криво дека го немате ТОП3 талентираниот везњак во светот во своите тимови, во 95% од било кој тим во светов би играл прва постава, ама тоа е тој генерален фудбалски мозок и навивачи[/QUOTE]
Па кој друг бе друже,играч од 100м цела сезона ништо нема покажано,само фризури знае да мења. И дресови да продава нормално.

:bravobe:

Хазард барем за разлика од повеќето технички спремни играчи не паѓа воопшто лесно и покрај тоа што константно добива многу удари на секоја утакмица. Барем јас не сум забележал некое сериозно симулирање од него.

Последно уредено:
И доволно беше да видиш навивачите од Челзи што пееа Fuck off Mourinho, какви дебили.

Го пцуеш најдобриот менаџер што си го имал во историјата, и така и ќе остане, и човекот кој ниту еднаш не го напуштил клубот своеволно, нити некогаш кажал лош збор за клубот и навивачите.[DOUBLEPOST=1489443011][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/ManUtdStuff/status/841389626065580032?ref_src=twsrc^tfw

Имбецил. Уште пред него падна Хазард како покосен, ни во лудило за црвен.

Хазард барем за разлика од повеќето технички спремни играчи не паѓа воопшто лесно и покрај тоа што константно добива многу удари на секоја утакмица. Барем јас не сум забележал некое сериозно симулирање него.
Што се па ти замараш, од што немаат што да кажат за својот тим кој што одигра крајно мизерна утакмица особено 150 милионскиот падобранец за се ќе се фатат. Да паднал лесно од Ерера за црвениот али пред тоа јадеше 5 фаула во рок од 4 мин. Глупости искрено.
Ја ги сфаќам пошто е полесно да се напаѓа Челзи како тоа пееле факоф на Мурињо и како Хазард симулирал отколку да се согледа и признае дека Челзи беше боља екипа и дека Јунајтед не постоеше на терен, тактички, дисцинплински, физички, никако. Не постојат.

^^^

Хахаха, победник. До црвениот рамноправна утакмица. Како може некој со 10 играчи да е подобар после, без помош од најдобриот играч и уште 2-3 првотимци?

^^^

Хахаха, победник. До црвениот рамноправна утакмица. Како може некој со 10 играчи да е подобар после, без помош од најдобриот играч и уште 2-3 првотимци?

Ој да спие6

Очекувано :toe:

Само требаше без црвениот (иако оправдан), бар да нема за што да се жалат :D

Очекувано :toe:

Само требаше без црвениот (иако оправдан), бар да нема за што да се жалат :D

Заслужен беше црвениот,требаше и Валенсија да јаде старт со 2 нозе..исто и амебата Коста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom