F1 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Indigo
  • Време на започнување Време на започнување
Поздрав дечки , ја играм играва веке месец дена и можам да кажам дека прилично добро се снаогам до сега но имам еден голем проблем. Почнувам сезона и се оди супер некаде до 5-6 трка кога Autosave почнува да не работи. Пробав со правење на други профили дури и ја преинсалирав играва тоа пак исто , некадо до пола сезона се ОК и после пак не работи и ништо не ми се снимува , пробав и со manual save исто . Ако знае некој во што би можел да е проблемот нека каже.

Поздрав дечки , ја играм играва веке месец дена и можам да кажам дека прилично добро се снаогам до сега но имам еден голем проблем. Почнувам сезона и се оди супер некаде до 5-6 трка кога Autosave почнува да не работи. Пробав со правење на други профили дури и ја преинсалирав играва тоа пак исто , некадо до пола сезона се ОК и после пак не работи и ништо не ми се снимува , пробав и со manual save исто . Ако знае некој во што би можел да е проблемот нека каже.

И мене истото ми се случува.Незнам што е финтата со играва.Излезена е 3-4 месеци а уште нема некој саглам пач.Барам по интернет никаде неможам да најдам ништо.Мене ми блокира на јанг тест,каде што пука гумата и тука застанува се.Лани ја купив Ф1-2011 оригинал но за џабе.не поддржувало онлине за Македонија.

И мене истото ми се случува.Незнам што е финтата со играва.Излезена е 3-4 месеци а уште нема некој саглам пач.Барам по интернет никаде неможам да најдам ништо.Мене ми блокира на јанг тест,каде што пука гумата и тука застанува се.Лани ја купив Ф1-2011 оригинал но за џабе.не поддржувало онлине за Македонија.

Според ова што ми го кажа ти имаш недостаток на интелигенција.

Treba F11 da stisnes i gotovo, ti pisuva sve sto i kako nego za mojov problem dali znae nekoj resenie.

Имам проблем со играва.Ја симнав FLT верзијата (само таа ја најдов на ТPB) направив extract и инсталација меѓутоа кога ќе ја вклучам се појавува прозорче f1 2012 и потоа само црн екран околу 10-15 секунди и се гаси.Пробав реинсталација меѓутоа повторно истото.Чаре?
П.С. Користам Windows 7.

Здраво,
Ја купив играва од на СТЕАМ конечно и сега можам да ја играм онлине.
Сакам да се приклучам на нашава македонска лига.
Но ке ве молам да ми објасните како тоа да го направам.
На СТЕАМ можете да ме најдете како srgjanpetreski.
Благодарам.

Здраво,
Ја купив играва од на СТЕАМ конечно и сега можам да ја играм онлине.
Сакам да се приклучам на нашава македонска лига.
Но ке ве молам да ми објасните како тоа да го направам.
На СТЕАМ можете да ме најдете како srgjanpetreski.
Благодарам.
Другар СИ СЕ ЗАЕБАЛ! не знам дали има подршка за играва за Македонија да се игра онлајн.. :D

Другар СИ СЕ ЗАЕБАЛ! не знам дали има подршка за играва за Македонија да се игра онлајн.. :D
Да да има подршка.Јас веќе ја играм онлајн.Само прашував кога се вози оваа македонскава наша лига за да се приклучам.
2011 не можеше да се игра но оваа одлично работи.

Да да има подршка.Јас веќе ја играм онлајн.Само прашував кога се вози оваа македонскава наша лига за да се приклучам.
2011 не можеше да се игра но оваа одлично работи.
Нашиве играат LAN македонска лига .. преку tunngle или hamachi се повржуваат не знам точно ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom