Ф Л Е Р Т

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ја увек импровизирам. Ако ме инспирира женската, ондак е вредна за флерт, ако не, не се мучам. Мразам да пофтарам фори. Ако ги пофтарам, не се искрени.
Најотрцана фора што некад сум ја кажал е: „Нешто си ми непозната!”.

Флерт , супер тема!

:pipi: Тоа е најбезопасната забава , која нуди толку многу опции , што нема потреба за понатамошна дискусија.Една работа е секогаш постојана кај мене , контакт со очи , случаен допир и насмевка , тој од другата страна , ќе го направи останото!:ojea:

Хеј бејби да не имаш проблеми со компјутерот, ако не дај МСН контакт. :)))

Се согласувам со Лејди Сатори...контакт со очи , случаен допир и насмевка, доволно е за да ти пријде доколку е машко и не е срамежлив:pipi:

Контактот со очи ми е така најважен, а некоја посебна финта и немам. Најчесто доаѓа спонтано, не користам шаблон.

Немам јас такви стратегии за флерт или слично. Како се осеќам во моментот, така се однесувам, што на некому ќе му биде одбивно, некому привлечно. Со намера да флертувам - нц, премногу ми е срам и знам дека ќе упропастам нешто.

Многу ретко скоро никад не и се пуштам на цура знам да ја заведам со моите зборови и моите погледи тоа е доволно една цура да се залета по мене не мора пуштање :baeh:

Ne flertuvam, ednosatavno znam koga cirata e spremna za mene...

Iskreno ne postoi nekoja shema t.e. shablon kaj mene kako pushtanje ili princip za kjaruvanje na cura ....

Ako curata saka kje ti dade signal ... toa se sluchuva 9/10 pati
e togash imash zeleno svetlo za muabet.. prviot vpechatok e najbiten
kaj niv

pozz do ekipa

Флерт е профи ствар,,,, али кај нас има голем број на стереотипи девојки кој кога флертуваш со нив и сакаш да си ја направиш интересна тие одма се префрлаат дека наводно сакаш само да легнеш и да си завршиш работа...е до кога вака? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom