Ф Л Е Р Т

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Dolphin напиша:
gTp напиша:
има некои девојки кои почитуваат смел пристап....
Грешка си машко...

Не некои, СИТЕ ПОЧИТУВААТ смел пристап... Барем сите што вредат нешто од нешто....
сепак НЕКОИ како што кажав :)

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
gTp напиша:
Dolphin напиша:
gTp напиша:
има некои девојки кои почитуваат смел пристап....
Грешка си машко...

Не некои, СИТЕ ПОЧИТУВААТ смел пристап... Барем сите што вредат нешто од нешто....
сепак НЕКОИ како што кажав :)
Brat kako be taka da i pristapish zhiti majka koa 70 posto od zhenive u skopje go vladeat angliskiot kolku sho ja go vladeam kineskiot...Bolje kje ti bide da prevedesh na shpanski posho i bez toa ne udaija so seriite i site curi vishe znaat shpanski otkolku da i se tupnesh na angliski....kje se dzveri u tebe i na kraj kje te prasha sho ne ti e u red so glaata :D:D U svaki sluchaj mi se sfigja fintata brat keep up the good job...ali ne u MKD :D

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
абе сфе си се испланирано тоа има и МК верзија, али бета е *wink* не се секирај ја иам мислено ја и на тоа дека повеќето цури не знаат англиски, тоа е веќе јасно, иако не беше на тоа мислено, финтата беше сфатена од некои, од некои (ко тебе, али ако плавуша си) уште не *wink* ех пане пане, биќе боље сине :D

Член од
18 јуни 2005
Мислења
27
Поени од реакции
1
Bash zatoa deka e BETA verzhn be GLUP nikad nema da iskochi u verzhn finale svakjash? Posho kaj nas kazhi go toa i sekundarno piesh korpa i posle se fali po drugarki sho doshol nekoj da i kazhe....I da i se sfigjash kje si gricne od gzot ako treba za da iskochi pred drugarkite jebachica kao eve sho sum....a za biduenje bolje mene super mi e...nema sho bolje da mi bide:D:D:D

D

DJ_DEXTER

Гостин
лупам се шо ќе ми дојде.

а бе најјака стратегија е да изгледаш природно и да тресеш се што ќе ти дојде на памет .. така највише се лепат веруј.

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Kaj e sega "Sakash da se fatime?" :) Nostalgichar sum koa ke gi vidam deneshnive mladi kako se ponashaat :) Inache... nema nesho posebni tehniki u toa jebote.. sho vishe "seresh".. toa poishe shansi da upali.Isti shtos ne bi mozhel da upotrebam nikoash zatoa sho i nemozham da pamtam shto sekogash zboruvam.

Член од
25 јули 2005
Мислења
9
Поени од реакции
1
abe eve primer

ja ustvari porano bev sramezliv :oops:

ali sea brat primetam dobra riba stavam mamec i op frlam brat jadenje grav sto na sat i vadis jadicata od voda gledas mrena brat to ti ne jebe lep nego uporan pa koga ke vidis bilo do mamkata a ne do izgledot na ribarot :wink: :wink:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
Финтата е дека нема финта. Реагираш како што ти налага ситуацијата. А и да сакаш да направиш иста финта двапати не можеш затоа што никој не си ги памти лаѓите па да ги повторува 8)

Член од
18 јануари 2006
Мислења
176
Поени од реакции
0
F L E R T

Dali vi se dopagja flertot ? Shto podrazbirate pod toa ? i, Kako flertuvate ?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нема финта.Биди си природен и упорен и ке си дојде само по себе.Со тресење глупости не правиш ништо.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Bodytalk - od osmeh , od pogled , dvizenje ,igranje, vrtenje na glava , trienje vrat , stilot na pienje ima mnogu ama vo glavno to prilicno otvoreno flertuvam pardon flertuvaf . Najsmesno mie koga sme nadvor so kinskiot zid ,na drugarkami brat i i negovite drugari , site se 190+ crnogorci onaka zgodni a nie 5 pocnuvame da flertame i to masko sto sobira smelost da priidojdi e mnogu redok .

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Секоја девојка е различита, неможеш на сите девојки иста финта да праиш. Нема шанси да упсее. Зато природно понашање малце шармче и фураш, нормало и муда да припариш на некоја стално почетокот е ”најтежок”

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
posto sum zensko (retko koga se pustam jas prva),cekam toj da mi prijde...

Kajgana Shop

На врв Bottom