F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
мислам дека се 799..

Иначе не ми е јасно како може Руни да го нема во тимот на годината??:tapp::tapp:

Епа Ањелка му зема место за партиите што ги прикажа на почетокот на сезоната бидејќи сега грее клупа. Инаку секоја чест за Гигс ама ќе се согласам дека Видиќ требаше да ја земе наградата. Но сепак легенда е легенда и тука нема збор. Кога веќе не ја добил предходно, сега ќе си добие бидејќи во најмала рака заслужува да има едно такво признание.

Од кај го виде тимот на неделата ?
Може линк ? :helou:
Тимот на годината брате...

Premier League team of the year: Edwin Van der Sar, Glen Johnson, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Ashley Young, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo, Nicolas Anelka, Fernando Torres.

Повеќе од пола се Манчестеровци..

еве Линк

Се згрозувам од одговорот ама одкога пратам фудбал Манчестер Јунајтед е екипата која е најконстатна, што значи игра најдобар фудбал.

Сезонава дефинитивно Ливерпул игра ѕверски!

Едит: Како што гледам бааги касно реагирам на анкетава :D :D :D :smir:

Њукасл-Портсмут 0-0

Ќе го папа изгледа Њукасл:tapp:

Табелата во Англија по 34то коло:

tabley.jpg

За Челзи, затоа што имам еден другар заразен со фудбалов и од него единствено што научив е дека кој и да ме праша, треба да кажам дека навивам за Челзи:toe::vozbud:

За Челзи, затоа што имам еден другар заразен со фудбалов и од него единствено што научив е дека кој и да ме праша, треба да кажам дека навивам за Челзи:toe::vozbud:

Дијамантче отсега па натаму кој и да те прашува кажувај си Ливерпул!!!:smir::helou:

Абе не, мислам дека нема логика да испадне Њукасл. Некако неверојатно ми изгледа. Многу пари се во прашање, а кога ќе видиме дека it's all about money може да се претпостави дека би требало Хул да го јаде, а може и Сандерленд.
Њукасл доколку би испаднал, би загубил пари колку што вреди Хул сосе стадион

:toe:

Следното коло Хал да изгуби а Њукасл да победи мора...

Уффф на Енфлид,а Хал знам дека на гости игра ама со кој.. ?

Би требало да изгуби Хал..останува да видиме.

Тимот на годината брате...

Premier League team of the year: Edwin Van der Sar, Glen Johnson, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Ashley Young, Steven Gerrard, Ryan Giggs, Cristiano Ronaldo, Nicolas Anelka, Fernando Torres.

Секоја чест за Гигс, ама тим на сезоната без Лампард не признавам! Срамота е бре, освен последниов натпревар со Вест Хем, сите други натпревари на Челзи ги гледав, и во најголем број натпревари Лампард е најдобар или еден од најдобрите (освен во дуелите со другите гиганти). Па и Анелка го клале...:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom