F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Тотенхем сега е убедливо последен на табелата,со 2 освоени бодови...Ќе има тешка борба за опстанок помеѓу Стоук,Тотенхем и Њукасл....
Сакаш да кажеш дека ќе има и тешка борба за титулата помеѓу Челзи, Ливерпул и Арсенал ? :poss:

Ерор ми дава, вика чисти вистини не ставаме... Мн ми е жал.
Изгледа не примаат толку смешни вицови.
Ама ај да не ја тупиме, знаеш дека повторно ќе се борите со Евертон за 4 место. :baeh:

думан заслужено си тепа манчестер реално , ме чуди само како е можно да се толку неефикасни , кај и да е ќе се истурат на некој со по 5 - 6 гола

Абе Манчестер се сеуште во фаза на опоравување на формата. Треба адаптација уште. А за головите ќе избувнат за недела две ќе видиш ќе се стави се во ред. Да се молиме да е порано.

Изгледа не примаат толку смешни вицови.
Ама ај да не ја тупиме, знаеш дека повторно ќе се борите со Евертон за 4 место. :baeh:

Хаха, ќе видиме за тоа.. Овој пат Арсенал со Ман Сити ќе биде за жал :D

Тотенхем сега е убедливо последен на табелата,со 2 освоени бодови...Ќе има тешка борба за опстанок помеѓу Стоук,Тотенхем и Њукасл....

Не знам зашто, ама почнува да ми станува жал за Тотенхем. Какви само играчишта имаат, ама изгледа никако да ја најдат вистинската формула, да се изразам коментаторски. :) И од мене честитки до тие шо им тепаа тимовите (посебно до тие за Ман. Јун. :))!

Mancester zverovi!!!! ahahahahahah:pos2::pos2::pos2: m se sviga vaka koa tepaaat im jakne samodoverbata na sledniot natprevar moze i penal a i dva crveni kartona ke dobie protivnickata ekipa za da tepaat......
za liverpool sto da kazam sreken sum sto tepaa ama koa ke go vidam riera mi se sera!!!! no sepak ubavo e da si navrvot!!!Napred Liverpool!!!!!

Mancester zverovi!!!! ahahahahahah:pos2::pos2::pos2: m se sviga vaka koa tepaaat im jakne samodoverbata na sledniot natprevar moze i penal a i dva crveni kartona ke dobie protivnickata ekipa za da tepaat......
za liverpool sto da kazam sreken sum sto tepaa ama koa ke go vidam riera mi se sera!!!! no sepak ubavo e da si navrvot!!!Napred Liverpool!!!!!
Љубомората е лоша работа.

CEkaj malce jas ljubomoren???????????? jas moze da bidam ljubomoren na REal i Na Milan sto imaat poveke tituli u liga na sampioni ....ama na klub koj nema nitu eden edinstven uspeh pogoloem od nasiot ne mozam da mu bidam ljubomoren...btw tie tezneat da ne stignat nas a ne nie niv!!!!!
Napre Liverpool!!!!

Добро Кукоч, добро Девил, по едно лексилиумче сега и смирете се. Дискусија да, куропецање и хаха хихи муабети, не.

Што, вие и под 5 место ќе паднете?

Абе Чомбе има една изрека. Кој лета највисоко највеќе ќе го боли кога ќе падне. Ние сме си реални. Оној кукоч глеаш од што е љубоморен дека во неговиот животен период не видел титула да освои Ливерпул па сеа се пали на историја негов проблем. Не се замарај само нерви ќе си трошиш. Гледаш кукоч откако направи математика со титулите во англиско дека една ни фали одма се заќуте сега почна да дрви ЛШ зошто е свесен дека годинава тоа може да падне во вода и одма ЛШ. Ама ај не се замарај веруј ми ќе си заштедиш у години на тоа. :helou:

Broj eden...se dodeka e taka.... vie mozete da zborite sto sakate...
Bravo za Fernando Tores...Gerrard....Alosno delese odlicni topki....Caragher zver....e sea riera mora da go izbaci pod hitno.,... i SkartEl!!!!!

Zverovi !!! Sega sledniot mec mora da se dobie Man City!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom