F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Морам да се изнасмеам. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Зокиарсенал кај си сега да ти го видам суратот? Биди за Челзи сеа појаки се. Хахахахахаха
Ќе го нема сега зоки, до наредната победа не го барај:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Арсенал го нема искуството ја има само младоста а младоста без искустото не оди и обратно искуството без младоста.:helou:

Најдов едно лудо видео од натпреварот против Челзи. Се работи за фан зона:vozbud:

закон е:vozbud:

Koj тим , Хал или Арсенал ?? :D

Иначе за вакво неискуство и неконстантност зборев , 4 победи по ред со супер игра па Фулам , 3 победи по ред со супер игра па Хал , затоа тим за Титула со деца не се прави .

Прав си. Затоа чичко Фергусон дур не умрат ги пушта да играат. :pos2: Ама затоа и си освојува титули. :vozbud:

Најдов едно лудо видео од натпреварот против Челзи. Се работи за фан зона:vozbud:

закон е:vozbud:
Хахаххахахаххахахаххахахах
Закон:music3::music3:
Ама најјак е тој од Челзи:smeshko::smeshko::smeshko::smeshko::smeshko:

Думан мило ми е што пратиш ПЛ особено со голем интерес ги следиш настапите на моментално најдобрата екипа во светот Манчестер Јунајтед. Почестен сум со тоа!
Јас италијанско пратам ама ги гледам големите екипи како Јуве и Милан, другите не ми се интересни:toe:

после тие трауми што манчестер ги доживеа од мурињо и ја не би ги гледал интер да сум на твое место:wink:

думан заслужено си тепа манчестер реално , ме чуди само како е можно да се толку неефикасни , кај и да е ќе се истурат на некој со по 5 - 6 гола

после тие трауми што манчестер ги доживеа од мурињо и ја не би ги гледал интер да сум на твое место:wink:
Да не беше смена на генерација ќе се нервирав, вака не е тоа тоа.
Па знаеме дека со судии го направија јак тренер така да единствено што ме нервира е тоа што се понаша како тој да некој пророк и дека без него не се може.
Убаво рекле старите:"Ако сакаш да го запознаеш човекот, дај му власт".
Тоа се случи за Мурго, го направија со сила тренер и сега уште приказни ми кажува:tapp:

Да не беше смена на генерација ќе се нервирав, вака не е тоа тоа.
Па знаеме дека со судии го направија јак тренер така да единствено што ме нервира е тоа што се понаша како тој да некој пророк и дека без него не се може.

Само фан на Манчестер ова го вика што ти го велиш , така да се ти паѓа во вода , за фановите на Челзи е веќе Легенда за фановите на Порто исто , а и со Лерија го има освоено 5тото место во Лигата , највисокото во нивната клупска историја . Мурињо во неколку интервјуа , меѓу кое и последното , вели дека Фергунсон е можеби и најдобриот тренер во фудбалската историја .
И самите велите Манчестер е Манчестер , каква смена на генерации какви бакрачи , едноставно Челзи беа најдобрите тој период во Англија , проблемот кај Челзи е тоа што Абрамович директно се мешаше во трансферите , таков проблем на пример Ферги никогаш немал . Кај тоа дека Мурињо со сила станал добар тренер , кога е најуспешниот во клупските истории на три клуба , Лерија , Порто и Челзи , а тренер е само 8 години.
А за тоа дека се понаша , баш еден мој другар имаше еднаш искоментирано нешто за Роналдо , рече , и јас да играв како него ќе бев најарогантната фаца , ми се може .

Читам какви глупости пишувате и за што се карате и не можам да верувам.. Знаете ли вие дека луѓе ви се смеат на ова и срамота е за вас да ги читаат овие глупости?? Ман утд бил ваков такво, Ливерпул се тапа врска немаат, Челзи се милијардери... Алооо освестете се.. Фудбалот е денес каков што е, за разлика од минатото... И кога читам некој како пишува Ливерпул се катастрофа, ова она се вадам од такт... Факт е дека не сме на нивото што сме биле, и дека Ман Утд ни е зад петици со титули, ама тоа не значи дека ај ќе се откажеме сеа, не стигнаа... Сега за сега, сеуште сме најтрофејната екипа и планирам да останеме. Ама не зборам на оваа тема, срам ми е да почнам да пишувам со некој да се симнувам на тоа ниво... Само ќе искоментирам за денес: Ливерпул заслужено си тепаа против Евертон, ми се направи мерак ептен и цел ден сум среќен. Поздрав и честито до сите други чии клубови тепаа, а до они што не тепаа жал ми е.. ( не ми е, така е колку да се каже )

Тотенхем сега е убедливо последен на табелата,со 2 освоени бодови...Ќе има тешка борба за опстанок помеѓу Стоук,Тотенхем и Њукасл....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom