Ezel

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
petok наесен ќе почнува така ?
Се надевам дека наесен ќе почнат бидејќи од горештиниве не се гледат повеќе телевизија и паузираат но некои натрупаа серии без врска само да имаат празнини потполнето но сепак на есен само гледам една серија и толку од гледање други турски серии Езел ќе ја догледам за 10тина дена и ајт :vozbud:
Долина на волците - најдобрата сезона до сега од серијалот барем така е избрана

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Како Турциве го имаат злоупотребено "Грофот од Монтекристо", ццц...Александар Дима веројатно се превртува во гробот:D

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Аха наскоро.... ама предоцна за мене ја гледав до крај :pos:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
И така... бидејќи никој не пишал овде ќе го објавам завршувањето на серијава на Сител на 11-ти октомври завршува серијата... :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Не се знај.......и после филмот мислам дека ќе остани мистерија. Онака нерешено дали е мртов или не
Јас мислам дека останува жив :) бидејки на крај синму нели доаѓа во една куќа и некој ја отвара вратата а забележете дека со раката тој човек се чеша на специфичниот начин како Езел :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.652
Поени од реакции
11.778
Јас мислам дека останува жив :) бидејки на крај синму нели доаѓа во една куќа и некој ја отвара вратата а забележете дека со раката тој човек се чеша на специфичниот начин како Езел :D
Е па тоа е.....веројатно е Езел ама сепак :coffee:
--- надополнето: 6 септември 2012 во 23:59 ---
Еве вики што вели

In the final scene, a young man on a motorcycle pulls up to the lighthouse and tells the guard "I am here to see my father." When asked to identify himself, the young man reveals he is Omer's son. As he approaches the door, the camera shows a silhouette of a man opening the door, and making a gesture as if to scratch his head, much like Omer/Ezel used to. The audience is left wondering what really happened. Whether that is Ezel, whether he died on that train with Eysan, or whether he lived. Whether that liquid in the ring was poison or not. Whether or not the train scene, in fact, was real or imagined. That all leaves the possibility of a third season wide open, even though most of the characters have been killed off.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Даваат ли реприза од Езел и ако даваат во кој термин?

2

~2A

Гостин
Актерот Кенан Имирзалиоглу попознат како Омер Учар (Езел) во филмов,признал дека повеќе ги сака мажите. :tapp:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.175
Поени од реакции
8.255
Актерот Кенан Имирзалиоглу попознат како Омер Учар (Езел) во филмов,признал дека повеќе ги сака мажите. :tapp:
се убив од барање неможев никаде да најдам дека е Геј, освен на нашиве веб сајтови што обајвиле, ако имаш некој линк а да не е МК те молам акниго тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom