Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна во ова шоу не се гледа кој како пее и каква песна има, одамна ова шоу е станато политичко и однапред се знае кој ќе победи. Колку за пример, 2015 на Италија публиката и дава најмногу поени, а оние кои се нарекуваат стручњаци не и даваат. Зошто? Затоа што таа година не бил редот на Италија, иако имаа најдобра песна. Значи одамна е отидено по ѓаволите ова шоу, и секоја година само е се помизерно и помизерно. Педери, лезбејки, диви свињи, чудовишта, се е собрано на едно место и затоа секоја година ова шоу служи за вака да се насмееме на тоа колку може далеку да оди човекот, во негативна смисла.
@staycalm не биди нервозна, гласањево во ова шоу не е правилно, џабе си пресреќна кога целово ова е една големо срање. Свињава од Израел ниту била ниту е ниту ќе биде позната, ист е случајот со 90% од преставниците.

Типичен речник за Македонец. Пре рекоедед е пошо не и дозволиле "инструменти" да користи во живо. Инаку рипитер е тоа.[DOUBLEPOST=1526181438][/DOUBLEPOST]
Да, се користи свиња, мрсна, гнасна, бишка, грдотија, одвратна итн. Само јас не ги слушам, само stupid boy го слушнав другиве автомаЦки ги игнорирам. ;)

:pos::tapp:

Види, неможе да си за слобода во сексуална ориентација итн итн а да цензурираш слобода на говор затоа што не ти се допаѓа мислењето на другите. Во најмала рака е лицемерно и глупо и според мислењава твои на темава незнам како преживуваш во овој свет со твоите стакленочоколадни чувства.
Исто така си лицемер/ка затоа што во бљувотинава од песна се дискриминира цел машки род. Тебе тоа ти е хајлајт пошто си у многу многу лош филм, сакаш да си модерен/на и у чекор со западниве SJW ретарди пошто у МК најголемите проблеми моментално се нели исти како во Холивуд кајшто дебели Евреи стискаат актерки за гз а морониве со розеви фризури и прстен на нос успеваат од ова да направат лов на вештерки против се што е машко.
Не е Интернет за секого, ти немаш свое јас, немаш свое мислење и став донесен после бар 30 секунди мислење, ти си збир на секоја SJW повраќница на која се потрошени бајти онлајн. Пробај да изградиш каква таква личност, важно твоја да е, па потоа дели памет на форумов. Не биди навреден/а сега, ова добронамерно и пријателски ти го кажувам, инаку ќе се прашуваш зошто ни кучињата не те поднесуваат а камоли на форум кајшто има каква таква слобода на говор.

Последно уредено:
giphy.gif

Прашања кои ме мачат:
1. Како тоа Израел е Евровизија
2. Дали она кокодакање може да се дефинира како победничка песна
3. Колку тони тежи победничката

Последно уредено:
Не ви требаат овие грди зборови што ги пишувате за килажата на победничкава. Замислете да сте вие дебели и некој цело време да ви вика свиња, мрсна дебела.. Можеби има проблем некој што е дебела и мислите дека она не сака да биде тенка со убаво тело ?

Не ви требаат овие грди зборови што ги пишувате за килажата на победничкава. Замислете да сте вие дебели и некој цело време да ви вика свиња, мрсна дебела.. Можеби има проблем некој што е дебела и мислите дека она не сака да биде тенка со убаво тело ?
Има, не знае да прекине навреме со гнетење.

Замислете да беше истава сексистичка победничка песна, но маж да ја изведува.

Па наместо сегашниот текст, да стоеше: I am not your toy, you stupid girl.

Леле леле што ќе беше..

wnIaRyJ.gif

Mnogu plemenito od tebe, ama odi ubedi debela feministka deka debelinata e problem i deka zivotot i e zagrozen :D
Ne mi smetaat debeli luge, mi smetaat debeli luge so mislat deka debelinata e ubavina i zdrava.

Замислете да беше истава сексистичка победничка песна, но маж да ја изведува.

Па наместо сегашниот текст, да стоеше: I am not your toy, you stupid girl.

Леле леле што ќе беше..

wnIaRyJ.gif
Exactly what I thought yesterday. Решив цел Lyrics да го побарам ама некако се откажав.

Кога прогласија дека победила и излезе на бина, рече нешто (парафразирам, немав дотогаш обрнато внимание на телевизорот) Фала ви на сите што почитувате разлики, разликите победуваат, бла бла, значи од старт сама си го деградира делото, знае дека победила на картата на различност, дека песната е на трето место некаде, дека прво е феминистка второ е дебела трето е од израел, песната некаде на четврто петто место.

Песната која е крајно глупа и ради тоа што нема да ја емитуваат никаде освен во црна хроника каде дебелава ќе ја пишува дека се задавила од коска јадеејќи свински бут. Проверен начин за успех и промовирање на неталентирани пејачи ( кои не се вбројуваат во гејови - ваљд) а кои победиле на евровизија.

Има, не знае да прекине навреме со гнетење.
Мислев на здравствен проблем пример со тироидна жлезда или што ти ја знам болест што придонесува до зголемување на тежина.

Иначе одамна Евровизија не е тоа што била. Еден од причините гледам и во технологијата.

Технологијата во музиката одзеде многу работи што порано ги имало но во сценски настапи многу помогна.

Мислев на здравствен проблем пример со тироидна жлезда или што ти ја знам болест што придонесува до зголемување на тежина.

Иначе одамна Евровизија не е тоа што била. Еден од причините гледам и во технологијата.

Технологијата во музиката одзеде многу работи што порано ги имало но во сценски настапи многу помогна.
Тешко дека е во тие 2-3% каде што и лекарствата не помагаат, се контролира и проблем со тироидна жлезда во денешно време, дијабетес исто, барем во 2018та хормоните се достапни во здравството во секоја држава, особено во развиена како што е Израел.
Оваа ти е самоволна, самобендисана стока што гнети по цел ден, влезена во некој феминистички филм и се смета за нешто посебно, совршено и возвишено нешто на светов, добрата вест е што сите сме апсолутно заменливи и небитни, а лошата е што ги трошат парите што ги плаќаме сите за да си задоволуваат свои хирови и да прават вакви циркузи.

:pos::tapp:

Види, неможе да си за слобода во сексуална ориентација итн итн а да цензурираш слобода на говор затоа што не ти се допаѓа мислењето на другите. Во најмала рака е лицемерно и глупо и според мислењава твои на темава незнам како преживуваш во овој свет со твоите стакленочоколадни чувства.
Исто така си лицемер/ка затоа што во бљувотинава од песна се дискриминира цел машки род. Тебе тоа ти е хајлајт пошто си у многу многу лош филм, сакаш да си модерен/на и у чекор со западниве SJW ретарди пошто у МК најголемите проблеми моментално се нели исти како во Холивуд кајшто дебели Евреи стискаат актерки за гз а морониве со розеви фризури и прстен на нос успеваат од ова да направат лов на вештерки против се што е машко.
Не е Интернет за секого, ти немаш свое јас, немаш свое мислење и став донесен после бар 30 секунди мислење, ти си збир на секоја SJW повраќница на која се потрошени бајти онлајн. Пробај да изградиш каква таква личност, важно твоја да е, па потоа дели памет на форумов. Не биди навреден/а сега, ова добронамерно и пријателски ти го кажувам, инаку ќе се прашуваш зошто ни кучињата не те поднесуваат а камоли на форум кајшто има каква таква слобода на говор.
Прво, за оној шо ми се обрати во женски род, машко сум.
Пошо ти си единствен што зема да напише нешто со обид да аргументира а не да навредува, само тебе ќе ти одговорам.
За каква цензура збориш? Слобода на говор? Слобода на говор /=/ говор на омраза.
Кој како сака нека мисли, јас знам што мислам и што е правилно за мене а што не. Преживувам замисли, ете уште не сум умрел :). Не сум лицемер затоа што не се понижува и дискриминира цел машки род туку се зборува за одреден тип на мажи, ова ти го кажувам не само од мое мислење, сум слушал десетици ревјус на песната и неколку објаснувања, сум гледал интервјуа со неа и сл. Иако на прво слушање звучи сексистички заради тоа stupid boy, кога ќе разбереш што е поентата не песната ќе сфатиш дека не е сексистички пошо не го навредува таа цел машки род а плус сама изјави дека песната и пораката не е наменета само за жени, туку и за мажи. (Ова можеби е само демек за да има вклученост и на да не квачат анти феминистите дека мажите се дискриминирани пошо не се збори за нив у песната). Во секој случај сите имаме различен вкус без разлика дали се согласуваме со пораката на песната или не, и не ми проблем вкусот, проблем е што повеќето да не речам заостанати македонци не ја коментираат песната туку ја коментираат пеачката. Ова не знам од каде го заклучи дека немам свое јас, затоа што ако немав свое јас ќе се согласев со мнозинството тука, за да се вклопам а не да контрам пошо немам свое јас. Друго со слободата на говор за која збориш, еднаш пишав на тема, цитирам: ''Ретардирани сте :)'' и мислењето не знам избришано ли ми е или не, ама добив казнени поени во рок од 24 часа, а овие мислења слободно ќе си фрчат по форумов, ако има слобода на говор на омраза нека има за секого или за никого :D
Еве за кои мислења мислев во кои не се коментира цивилизирано како во 21ви век, за тебе ова е слобода на говор или говор на омраза?
Se se samo taa svinjata da ne pobedi. Gnoj.

Тепаше свињана?
Многу јасно, хаххахаа.
Ходајучи комплекс дијабет.

Они уствари пробуваат да ни продадат дека ова суштество собра најмногу гласови од пола свет шо гласаше? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

pa za inter be ne se iznervirav vecerva, ama ova kacestava kungfupanda, pa daj be umri be svinjo edna odvratna, ti ebam toa kacata mrsna. Posle hitler vakov hitler onakov, ti ebam evreite ti ebam, slika i prilika e mrsnava za niv ko zemja.
Potfrli evropa ko kontinent : ))))), amerika stanavme spored iq-to, ako vise generalizirame.

Not your toy stupid goy :pov:

Samo se nadevam deka ova beshe politicka pobeda bidejki ne sakam da veruvam deka nekoj so zdrav razum glasashe za svinjava so UZASNA pesna :гомце:

за страмота стварно, како може некој на рандом форум у македонија и тоа да пишува такви работи за една мрстна лојна прса ко оваа од израел, па да му се сневиди невоспитање значи, па ова е интернет, дајте малце култура покажете што е ова, идете таму на ... а да, на ебаниот интернеееет, и тролајте хејтате и праете што сакате ебате. уреду е, шо очекуеш да пишуе некој за оваа од израел а да не ја сака песната ? За цртите на нејзиното лице, дека и одговараат на салото па може ради тоа тепала.

погрда беше од смртта у пакет со песната, настапот и беше ретардиран ( не дека оваа од кипар па е нешто ваув убава, нема везе тоа ), и по незнам кој пат други фактори донесоа победа, не дека песната е стварно за број 1 од систе остали. Не ми е јасно србите како успеаа тука да победат, али па стварно они имаа у пичку материну јака песна, плус и лезбејка пееше до душа, што им беше дополнителен win.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom