Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Догодина очекувам САД, Бразил и Кина да настапуваат на циркусот наречен ЕВРОвизија. И да, донекаде сум горд што живеам на Балканот, барем имаме добар вкус и знаеме што треба да се мрази.
Ама до кога? Ќе не упропастат и нас :coffee:

Мизерни сте. Не заради тоа што не ја сакате песната, заради речникот што го користите за да го искажете тоа. И секако у овие моменти ги нема модераторите а коа ќе кажеш дека некој е ретардиран одма добиваш казнени. (Hint: јас).
Поздрав фиромци, ве очекувам наредната година пак да не го гледате најлошото шоу.[DOUBLEPOST=1526181207][/DOUBLEPOST]
За вакви спинови треба да се банира.
Го вртиш муабетот и половично си измислуваш „факти“.
Убаво и јасно ти кажа Кеплер дека не треба да се кандидираме, никој не прочитав да спомне дека ова му е задња Евровизија што ја гледа.
Ај најди некој шо рекол дека му е задња и пак коментирал тука.
Во спротивно, самоизбриши се.
Единствено што можеби некои грешат е кога викаат дека „сега“ или само „последниве неколку години“ победуваат „различни“ луѓе. Тоа се случува одамна, ама не баш секоја година.
Кај гледсш ти дека му реплицирам на Кеплар, КАДЕ?

Последно уредено од модератор:
Не е плејбек, бек вокал е. Не е дозволен плејбек на Евровизија, освен за бишето што победи, тоа кргррркгррргггхгх на почетокот е pre-recorded ама нешто као демек диџеј изиграва со дебелите прстиња на тоа тастатурата.
Типичен речник за Македонец. Пре рекоедед е пошо не и дозволиле "инструменти" да користи во живо. Инаку рипитер е тоа.[DOUBLEPOST=1526181438][/DOUBLEPOST]
A во песната се користи ГЕНИЈАЛЕН РЕЧНИК, нели...
Да, се користи свиња, мрсна, гнасна, бишка, грдотија, одвратна итн. Само јас не ги слушам, само stupid boy го слушнав другиве автомаЦки ги игнорирам. ;)

Типичен речник за Македонец. Пре рекоедед е пошо не и дозволиле "инструменти" да користи во живо. Инаку рипитер е тоа.[DOUBLEPOST=1526181438][/DOUBLEPOST]
Да, се користи свиња, мрсна, гнасна, бишка, грдотија, одвратна итн. Само јас не ги слушам, само stupid boy го слушнав другиве автомаЦки ги игнорирам. ;)
Па тоа stupid ги имплицира сите горенаведени термини. p => q

Па тоа stupid ги имплицира сите горенаведени термини. p => q
Извини дискретна математика, ама ова не ти е тоа. Прочитај го текстот на песната и во која смисла го вика тоа и прочитај ги горните "мислења"
Впрочем додека тука се јадат лајна Елени и честита на Нета (не, не е задолжително)
https://twitter.com/foureira_eleni/status/995480453623832578?s=19

Добро е канцер, не замарај. Јеховини сведоци се помалку досадни од Вас.
Навистина Ви благодарам за персирањето и за аргументите.
Reminder: на форум си, не ти пишувам пораки на фб.

Остајте го staycalm, влезен е во SJW филм, за него се е навредливо, дури и кога не го навредуваш директно него.[DOUBLEPOST=1526190583][/DOUBLEPOST]П.С. Сега ја слушнав песнава на Израел... леееј дното пробиено. Колку подебилно, толку повисок пласман.

suicide.gif

Последно уредено:
Додуша Македонија многу квалитет праќа па не ја вреднуват... сите ја мразат затоа (до кога ке мислите дека сме некој и нешто до кога? што фактор е Македонија во Европа Светот за други да ја мразат толку многу? доста еднашка оставајте ги тие простачки размислувања од нашите дедовци татковци зошто поради таквиот менталитет и начин на размислување сме тука кај што сме, Македонија е како тие индивидуалците кои цело време се дотеруваат, гледајќи да глумат лудило пред другите мислејќи дека се центар на внимание а уствари никој не ги приметува) можеби песна од Македонија никогаш нема да победи факт е тоа но ако испратиш добра песна никој не може да ме убеди дека нема најмалку во топ 5 или ако пратиш некоја симпатична ритмична песна најмалку топ 10 да заврши.

Последно уредено:
Не ме изненади победникот, интересна песна. Мене не ми се свиѓа многу во живо ама во студио е јака песна.
Австрија ме изненафи, втф?
Молдавија топ 10 :pos:

Ги видов и резултатите од полуфиналињата. Заслужено сме си предпоследни. Ни од Хрватска не сме успеале поени да извадиме

Не ме изненади победникот, интересна песна. Мене не ми се свиѓа многу во живо ама во студио е јака песна.
Австрија ме изненафи, втф?
Молдавија топ 10 :pos:

Ги видов и резултатите од полуфиналињата. Заслужено сме си предпоследни. Ни од Хрватска не сме успеале поени да извадиме
Заврши во топ 10 благодарење на ретард телевотинг, од комисите беше под 15 место

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom