Одамна во ова шоу не се гледа кој како пее и каква песна има, одамна ова шоу е станато политичко и однапред се знае кој ќе победи. Колку за пример, 2015 на Италија публиката и дава најмногу поени, а оние кои се нарекуваат стручњаци не и даваат. Зошто? Затоа што таа година не бил редот на Италија, иако имаа најдобра песна. Значи одамна е отидено по ѓаволите ова шоу, и секоја година само е се помизерно и помизерно. Педери, лезбејки, диви свињи, чудовишта, се е собрано на едно место и затоа секоја година ова шоу служи за вака да се насмееме на тоа колку може далеку да оди човекот, во негативна смисла.
@staycalm не биди нервозна, гласањево во ова шоу не е правилно, џабе си пресреќна кога целово ова е една големо срање. Свињава од Израел ниту била ниту е ниту ќе биде позната, ист е случајот со 90% од преставниците.
@staycalm не биди нервозна, гласањево во ова шоу не е правилно, џабе си пресреќна кога целово ова е една големо срање. Свињава од Израел ниту била ниту е ниту ќе биде позната, ист е случајот со 90% од преставниците.

. Не сум лицемер затоа што не се понижува и дискриминира цел машки род туку се зборува за одреден тип на мажи, ова ти го кажувам не само од мое мислење, сум слушал десетици ревјус на песната и неколку објаснувања, сум гледал интервјуа со неа и сл. Иако на прво слушање звучи сексистички заради тоа stupid boy, кога ќе разбереш што е поентата не песната ќе сфатиш дека не е сексистички пошо не го навредува таа цел машки род а плус сама изјави дека песната и пораката не е наменета само за жени, туку и за мажи. (Ова можеби е само демек за да има вклученост и на да не квачат анти феминистите дека мажите се дискриминирани пошо не се збори за нив у песната). Во секој случај сите имаме различен вкус без разлика дали се согласуваме со пораката на песната или не, и не ми проблем вкусот, проблем е што повеќето да не речам заостанати македонци не ја коментираат песната туку ја коментираат пеачката. Ова не знам од каде го заклучи дека немам свое јас, затоа што ако немав свое јас ќе се согласев со мнозинството тука, за да се вклопам а не да контрам пошо немам свое јас. Друго со слободата на говор за која збориш, еднаш пишав на тема, цитирам: ''Ретардирани сте