Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
8129.jpg

Уффф што го мрзам овој :nenene:
НАЈОДВРАТНОТО СТВОРЕЊЕ ШТО НЕКОЈА МАЈКА ГО РОДИЛА!
КОГА ГО ГЛЕДАМ НА ТВ ОД ШТЕК ГО ГАСАМ ТЕЛЕВИЗОРОТ ЗА ДА НЕ СЕ РАСИПЕ НЕШТО ОД НЕГОВАТА ГРДОСИЈА!!!

8129.jpg

Уффф што го мрзам овој :nenene:
Ајјј еве го куроглав па каде си куроглав.Од кога го барам на гугл незнам како се вика јебем му.Како се вика овој куроглавиот бе?Инаку фала за сликата

Ако е ова веќе негде назад ставено, се извинувам. Морав да го споделам, сигурно некој го нема гледано. И да, значи стварно е многу глупава. :icon_lol:

:pos2: Znaci toa se luge simnati od planina hahaha eee Bojano glupacke edna....te znam od osnovno i uste togas site tepacki ti gi zapocnuvase....nemoj da se pravis fina...strada tipkava od nekoj kompleks...ako ne denot nedelata ne moze da i pomine bez da istepa nekogo...bolna rabota!!!!:vozbud:

Аиииииииииии :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: колку е ГЕЈ дебел, мрсен, гаден, со селска шишка, и сака турбо фолк да пева :icon_lol: абе како ги примаат ваквите дома?! :pos:
не е тоа прашањето
прашањето е која уметност е да направиш, да родиш и да одгледаш еден ваков??
ке се молат луѓето што го имаат точниот одговор прво да го патентираат за да нема после „ми ја украде идејата“

Муфи беше на Ексклузив !!!

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Баш е човекот е за во верувале или не. Таква појава ретко се раѓа. :pos2:

Емисијава е трачање на мртво, глупости. Кога сакам ептен да се изнасмеам го приклучувам телевизорот и :tv:

Морав да ја откопам темава, да споделам со вас наслов на една статија што беше денес во Ексклузив додатокот. Дури и ми падна жал за празноглавиве:

ОГРАДИТЕ НА КЕЈОТ ЌЕ ЈА ПОПРЕЧАТ ПРОЛЕТНАТА ШЕМА ПО КАФУЛИЊАТА

Која штета, поминувачите ќе не можат да видат кој ја врти шемата на кеј. Сочувство за загубата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom