Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Taкви девојчиња имаат родители чии неостварени болни амбиции од младоста ги пренесуваат на своите деца. Бравос ќерко, ќе бидеш манекенка, мила таа на мама. Јас не успеав (еден чичко ме излажа дека ако му дадам ќе ме направи славна и после ме извиси), ама ти покажи му на светот.

И после педофилијата растела...еее ексклузивов е крив! Слики од 14 годишни момичиња во галерија! :tapp:

Родителите нивни "ја поздравуваат од срце" брошурата која ќе излезе во врска со тоа кои сајтови се опасни за нивните деца, кое време од денот и кои денови во неделата треба да се посетуваат.:uvo:

Не ми е јасно тие девојчиња немат ли родители или битно им е само да се рекламираат и тоа полуголи.Запеза е
Оф леле имам слушнато за многу пострашни приказни :)
Кога родителите туркале девојчиња полуголи да шетаат по разни избори за мис.
Но тоа е веќе сосема друга тема.

Помеѓу бештија на малди и бештија на стари години разлика е само „километражата“.

Taкви девојчиња имаат родители чии неостварени болни амбиции од младоста ги пренесуваат на своите деца. Бравос ќерко, ќе бидеш манекенка, мила таа на мама. Јас не успеав (еден чичко ме излажа дека ако му дадам ќе ме направи славна и после ме извиси), ама ти покажи му на светот.

хахаха у право си да знаеш за тоа, децата се такви од родителите

And now, presenting...КРИСТИНА! (придружено од фанфари во заднината)

Кристина Крстевска.
Родена на : 26.04.199 факинг 2.
Место на живеење: Скопје.
Висина : 170 см + желба да сум стварно толку
Пропорции: 84/55/85.
Хороскопски знак : Бик. - as Бик as they come
Боја на очи: Црни.
Боја на коса: Кафеава.
Училиште: Јосип броз Тито. like, totally.
Режим на исхрана: Нормален. How normal is normal?
Зависник од: Интернет, Мобилен .
Trademark - напупената уста.[SIZE=-1]©[/SIZE]

Дали си заљубена?
-Не.

Кои работи те прават среќна?
-Излегувањето, другарите. (и ревии4ката на Експлузив).

Од што се плашиш?
- Од затворен простор, клаустрофобична сум. (и да не се здебелам 6 грама)

Кој спорт најмногу го сакаш?
-Одбојка, затоа што ми е забавен.

Во кој град би сакала да живееш?
- Лос Анџелес, поради џет сетот и плажата. heeey, Skopyeah is a jet-set place too!:nesum:

Каде може да те види некој во градов?
- На кеј, Колосеум ... (освен кога wошите чичковци во пwави униформи нема да ме фатат...ама ги можам ја и нив.)

Дали некогаш би се сликала гола?
- Сега за сега не...ама за некоја година и те како...не ми е за џабе идол Sarah Le Shi

МОТО: „ Животот е модна ревија а светот е моја писта “. Or let me rephrase it: Животот е кич парада, а јас сум нејзин воџа.

Драги гледачи, тоа е се за денес, гледајте не утре во истиот термин, ви подготвивме интервју со the one and only....Галерија!:vozbud:

На пример, оваа учеше со мене основно, а сега во средно ми е во генерација. Комшика на Ханзо. Да ја видите без шминка ќе мислите дека сте во хорор филм. А 170 сантиметри висина типката ќе има кога јас ќе имам 200.

15-16 годишни девојчиња ги сликале во провокативни пози, демек ексклузив модели, ко за Еротика сликани. Хранат педофили со материјал овие или што е фазонот?

Пази го видеово, малово со 16 години го снимаат натртено на кола, како ја сапуња, со зум у гз и како си истура вода на гради и на вагина:

http://exc.com.mk/gallery.asp?artid=5954
Ова беше шлагот на тортата:ne_zboram 16 години еј:nesvest:
Нека фатат да се убијат да не ги убие некој татко на некоа "моделка":uvo:
Море не знам како да се направе некоа петиција да ги кецнеме малце Експлозивците:nesum:

МОРАЛ????што ли беше тоа???истите тие а1 даваат на вести секој ден скоро за педофилија ,а после 15 минути истите ја промовираат,исто како некој да ти покажува примери на тешки наркомани,а да ти продава марихуана.

Од нивниот сајт
Интернет порталот Exclusive.com.mk. постои од февруари 2008 година и е еден од најпосетените македонски web портали со над 25.000 посетители дневно. За само кратко време успеавме да се искачиме на врвот, благодарејќи на нашата посветеност да ги задоволиме вкусовите на сите возрасти..........

жими таквото....... најпосетен портал. Според alexa.com се на 63то место по посетеност... кого лажат они.
http://www.alexa.com/site/ds/top_sites?cc=MK&ts_mode=country&lang=none

Уште една лага:
Exclusive.com.mk. е единствениот сајт во Македонија на кој што секојдневно се објавуваат над 100 нови содржини
И Си Ен Ен да им позавиди.

За поставување на реклама (банер) за период од најмалку 1 месец се одобрува 10% попуст за 2 месеци се одобрува 20% попуст и за 3 месеци се одобрува 30% попуст
Наградно прашање: ако некој сака реклама за 10 месеци, колку посто попуст ке добие? Тик так, тик так...

Ова мора да е ценовна шема на некој ексклузивен маркетинг менаџер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom