Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа не читаат другарките (или они) и викаат: "Остај ги, сељачишта, гледаш дека се љубоморни". :nesum::pos2:

A бе се прават со сила од убави грди, нешто изводат, се прават интересни.
А не знаат дека државичкава ни е мала и знаеме што говеда се. Ама тоа е, нема спас!

A бе се прават со сила од убави грди, нешто изводат, се прават интересни.
А не знаат дека државичкава ни е мала и знаеме што говеда се. Ама тоа е, нема спас!
Игор е паметно човече... Погодена му е песнава.
.

и ја еве болна лежам од љубомора, замисли она е високобуџедна а јас можам само вода да и носам..да љубоморна сум..до вчера ја шутираа низ маало, сеа фаца е..
и ациде тешко да го читаат ова до хај5 и мсн се стигнати.

Жаре е типот кој води и е обожуван од мнооооооооогу форумџики тука..
имаше и слики од него ,за најсекси маж..незнам зашто..
низок е глуп е скопски фраер што мисли дека е фаца..
Низок е ако имаш метро девеесет. :icon_lol:

А за глуп...треба да имаш направено муабет за да знаеш. Не дека го бранам или нешто, ама далеку е од глуп.

Е сеа тоа што води таква дебилна емисија е друга прича...:icon_lol:

Најтрагично е тоа што објавуваат вести кои се стари може едно добри 5-6 дена, или па некои американски трач глупости кои ни самите американци не ги засегаат.
Ама кога ќе ги слушнам : "Денес посветивме малку внимание на македонскиот џет-сет..." :nesvest:

Таа шо шета по дискотеките ја знам од комшилук ми е, :) порано знам сереше за нас малските како сме биле говеда и клошари ли не знам што али никој не и го зема за зло шо да и праиш сеа мислам дека отселена е негде...
Водителот шо му фали бе порано и утакмици коментираше на ТВ и глумеше во серии и све,личи на прибран дечко не глуми ко што обично глумат сите ајвани што се појавиле на ТВ онака прифатлив е :toe:

ВАУ!!!!

X-Ve.

penelope-ricci.jpg

Денес Пенелопа им беше гостинка, and she make out with тој антипатичниот водител, како и да се викаше. Него, природни и` се, и пиела млеко... и и и пилешки копани јадела!!!(да, копаните не биле месо, и не носела крзо нешокаодемек ги штити животните. Епа нормално сами меѓу себе ако не си се штитат, кој ќе ги штити*)

*не е прашање, констатација е.

Не знам денеска кој му беше гостин ама случајно начекав и гледав. Нема многу да јадам, туку само кажувам дека ми се згади животов. Имаа онака ко некое безвезно анкетче со типки во кафич и ги прашуваа дали им зависи тоа каква кола има дечко им. Поголем дел одговорија дека да, дека не би оделе со некој клошар шо има фичо и дека сакаат икс петка или нешто слично. Верувајте, ми се згади. 4 real.

Брат не се плаши, то е игра на медиумите да внесат страв кај народот... знам јас иам гледано документарец со Мајкл Мур за тоа. Битката за КоМБАЈН се зовеше.

Ќе те вработам, т.е. ќе бидиме ортаци во голема I.T. фирма и ќе иаме конкуренција само од ГУгл! И X6-ки ќе возиме, само ти не се фрустрирај.

Брат не се плаши, то е игра на медиумите да внесат страв кај народот... знам јас иам гледано документарец со Мајкл Мур за тоа. Битката за КоМБАЈН се зовеше.

Ќе те вработам, т.е. ќе бидиме ортаци во голема I.T. фирма и ќе иаме конкуренција само од ГУгл! И X6-ки ќе возиме, само ти не се фрустрирај.
Bowling for Columbine, не можев да дочекам да излези, чути шо имав контакти во локалната видеотека го гледав навреме.

Aj да бараат дечковци со коли и некои побогати ама и тие да поседуваат некое богатство, да претпоставиме иако и тоа не чини, не ја прави среќата,.... ама некои сељанки што до вчера не знаеле да читаат и пишуваат, вода во очи што немаат да бараат аги, паши и бегови? Ај донт тинк соу!

Aj да бараат дечковци со коли и некои побогати ама и тие да поседуваат некое богатство, да претпоставиме иако и тоа не чини, не ја прави среќата,.... ама некои сељанки што до вчера не знаеле да читаат и пишуваат, вода во очи што немаат да бараат аги, паши и бегови? Ај донт тинк соу!
Што ти е бе, они имаат...штикли! Од 600 денари, кинески. Најмоќното женско оружје на денешницата :pos2:

“Најпосетуваниот сајт“ :tv: кое ефтино срање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom