Exclusive глупости, кичерај и сељанштана

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум го видела во живо, лол.

Многу ме напнува кога ќе кажат : Денес бевме во Охрид, да се проближиме до македонскиот џет сет ...:tapp::tapp::tapp:

Ај не јајте лања за ексклузиф, и јас се појавив таму, ексклузивна личност сум, бев на нивното шоу цели 0.78 секунди. :vozbud:

Ај не јајте лања за ексклузиф, и јас се појавив таму, ексклузивна личност сум, бев на нивното шоу цели 0.78 секунди. :vozbud:
Само 0.78? Па стварно си станал екслузивна личност :)

Xклузино само на xклузивните вести на xклузив! :icon_cool

Манекенката П.П од Прилеп xклузивно, и само за нашата емисија xклузив ни откри xклузивни податоци за неа. Таа сака овошје, свежо. И сака спорт.

Со нови xклузивни информации, се гледаме секој xклузивен ден во xклузивниот термин на вашата xклузивната А1!

мора да е од прилеп неможе да е од Битола?:helou: Пошто манекенките од битола јадат само кисело млеко:pos2:

Xклузино само на xклузивните вести на xклузив! :icon_cool

Манекенката П.П од Прилеп xклузивно, и само за нашата емисија xклузив ни откри xклузивни податоци за неа. Таа сака овошје, свежо. И сака спорт.

Со нови xклузивни информации, се гледаме секој xклузивен ден во xклузивниот термин на вашата xклузивната А1!

Исто така, вели дека сака добри хклузивни журки и за викенди хклузивно доаѓа во Скопје и може да ја најдете во хклузивните дискотеки Колосеум, Динамик, Левел, каде што таа ни дава изјава за вечерното хклузив издание.

Куртизанки... :wub::pred:

Ниеднаш ја неам гледано емисијава. Лажам. Еднаш дваесетина секунди ја фатив додека менував канали, ама ме фати некоја иритација кон дебилштината во етерот и го сменив каналот. Страната ја имам посетено само кога ги хакнаа затоа што имаше линк на форумов. И сега уште еднаш, само за да налетам на дрољиве и клише кичерајските глупости. :back:

Exclusive makes life worth living - исклучиво за Hi5 фото курви и ликови чија преокупација е себепромовирање.

Ми личи на сезонска емисија во секој случај.
До декември сигурно ќе ги заборавиме пошто и продуцентите ќе сфатат дека прекурчиле...

Како така си пропушти Ејсид, еве Фантомот пеел на караоке.....многу битна работа си пропуштил и јас исто другпат да каже ко ќе пее пак:icon_bigg

Како така си пропушти Ејсид, еве Фантомот пеел на караоке.....многу битна работа си пропуштил и јас исто другпат да каже ко ќе пее пак:icon_bigg
Ти сакаш да се запознаеш со Жаре? :back:

Жаре е типот кој води и е обожуван од мнооооооооогу форумџики тука..
имаше и слики од него ,за најсекси маж..незнам зашто..
низок е глуп е скопски фраер што мисли дека е фаца..
а водителките.
госпожата ана која нели снима интервјуа во колосеум и други дискотеки заврши сеа во јбт и е од аеродром.
секогаш кога оди во некоја скопска дискотека прави интервју со некоја од нејзините другарки, се разбира за и они да станат познати фаци.
инаку она мисли дека е модел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom