документарец е, изгледа го немаш сватено.и тоа што е видимо се у читуљи (што и да е,филм е изгледа)
сигурно е до тоа... не сум по "мафијашите" многудокументарец е, изгледа го немаш сватено.
мал си, се простува
Тесна кожа 4 не ти се допадна?Takoj e kumanovac takoj eve edn predlog srpski filmovi Tesna Koza 1;2;3 Cekaj me ja sigurno necu doci Bumerang Mrtav ladan Lajanje na zvezde Zikina Dinastija 3 Karaula i jos puno ima samo ne mozu da se setu
Тоа ти е исто како да слушнеш гранд музика и да кажеш дека нема у Србија добра музика (а не знаеш дека има многу добри рап, рок, панк групи).Еднаш ќе уклучам телевизија дур се спремам за излегување навечер и овие од Сител ти даваат некои српски филмови со Лепа Брена и се осеќам ептен... мизерно. Можеби се нешто интересно којзнае ама мене ич не ми се свиѓа српскава кинематографија, многу ја мразам и единствено што никогаш не можам да гледам е српски филм.
Довиѓенце. :pos2:Ќиркооо, донеси један вискиќ са хледом
ама ме потсети:Еве некои извонредни филмови:
Пљачка треќег Рајха
Лајање на звезде
Муње
ако било кој од овие не ти се допадне, слободно пиши.
А да не го спомнувам серијалот Жикина династија, тоа е мочање од смеа. Мислам дека има 10 дела, само 2 не се добри. И ден денес многу луѓе (меѓу кои и јас) користат изрази од овој филм во секојдневниот говор.
Го гледав баш поради оваие коментари "гледајте кој има муда" и искрено не ми беше нешто посебно морбиден или грозен како што повеќето го претставуваат.^^ ремек дело, само требало малце да удрат пажња на некои сцени...(да не мавам спојлери, гледајте кој има муда )