Ех, да бев супермен... Што?

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
хмм..како суперВУМЕН прво би помагала каде што треба,а после мистериозно ќе исчезнам и сите ќе мислат дека не постојам и нема да ми бараат помош(ќе помагам само при нешто ептен страшно),ќе си прошетам насекаде низ светот и ќе си најдам некој што ќе ме сака без разлика на се:pipi:

Да бев супермен....ваљда ќе летав:pos:
Ќе летнев...врска неам каде,онака ќе си летав......хаха шала
Прво ќе киднапирам една личност,а после ќе летаме двајцата:D

Ех јас да бев супермен... би се вратил во минатото да променам некои работи или пак би отишол во иднината да наместам некои работи :)

Ех јас да бев супермен... би се вратил во минатото да променам некои работи или пак би отишол во иднината да наместам некои работи :)
колку што знам јас супермен нема таква моќ да шета низ времето:pos2::pos2::pos2:

Да бев супермен....ваљда ќе летав:pos:
Ќе летнев...врска неам каде,онака ќе си летав......хаха шала
Прво ќе киднапирам една личност,а после ќе летаме двајцата:D

wow и ја ова ејјј:vozbud:

одмааа и тоа лелеле да бев....
:nesum:

Што би направила? Искрено нишо. Ќе си леткам онака, ќе си кулирам, шема ќе си праам и евентуално ќе повозам некој ако има желба. Инаку пак ќе си бидам истата стара добра...само Суперменка:smir: И ќе најдам некој Супермен и заедно ќе си летаме по тоа градот:pos2: Хих. Јак филм/

Замислете да можевте да бидете Супермен,да ја земете вашата Лоис Лејн и да одлетате некаде во облаците... Да можевте да го истребите криминалот во Македонија,па дури и да го спасите светот... Има уште многу работи што можете да ги направите доколку сте Супермен,па ЛУЃЕЕЕ,вие сте најакиот човек на планетава...
Што би направиле?

најверојатно она што го правеше супермен во филмовите.

Ja da sum Supermen he he he ke gi viknev betmen i spajdermen i ke im ja peam : i believe i can fly you bitches you cant hahahaha

So znam poso ne sakam da letam mnogu mnogu valjda ke si kupam brod i ke si patuem na brod jahta i ke si ja zemam Severina da se najde po put :)

abe ne e interesno ako si supermen nema predizvik poishe bi sakal da bidam nekoj nindza ili shogun vaka e pederasticno nikoj ne ti moze nistoi golem kur ke tepam kriminalci ko mali deca a tie ne mozat ni da vratat ne e filing

Shogun e prava stvar !

Супермен..како супермен..што би направил...би ја употребил само моќта негова да руши се пред себе би ги претепал тие што се у парламент...

да бев супермен - ќе правев многу глупости и сите ќе ме мразеа. Освен тоа и ќе немаше кој да ви ги поправа мобилните, затоа подобро да не бидам супермен.:wink:

Да бев супермен:
1. Ќе го ликвидирав Некрофилија, за да ве зезнам со мобилните муууахахахааааа :icon_lol:
2. Ќе ја легнев таја неговата како се викаше, и плус сите шо сакав. муахахаха2
3. Ќе напраев се да е македонско.
4. Секој одмор, помеѓу часови ќе го направев час, а секој час одмор. :wink:
5. Уствари сите школи ќе ги урнам...се предомислив.
и то, не ми теквит друго ::D

Vchera sonuvav deka sum supermen, doshlo armagedon, jas sum gi zel devojka mi i sestra mi i sum letnal so niv, saves the day :D ... "look, it a bird! NO it`s a plane! NOOoo... ITS SUPERMEEENNN :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom