Ех, да бев супермен... Што?

• Креатор на темата Креатор на темата Vanish
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Замислете да можевте да бидете Супермен,да ја земете вашата Лоис Лејн и да одлетате некаде во облаците... Да можевте да го истребите криминалот во Македонија,па дури и да го спасите светот... Има уште многу работи што можете да ги направите доколку сте Супермен,па ЛУЃЕЕЕ,вие сте најакиот човек на планетава...
Што би направиле?

Да сум супермен,ич не би се ескпонирал,и ретко ретко би направил нешто благородно,знам дека би убил неколку луѓе,само за да се средат работите...после нек си тераат животот мравките...

Ајде,се чека некој да запее една песна...:vozbud:

Ехххххх..... да бев супермен, одма би летнал до кај тебе најмило мое, би бил таму па макар и на многу кратко да те видам.... :( :( :(

Да бев супермен, знај, злато мое, дека без размислување би те зел тебе и би отишле некаде каде што ќе го поминеме малечкиот дел од нашиот животот, а тоа е животот тука...

Да бев супермен, одма би летнал до кај тебе да те видам како се будиш сабајлево, да те бакнам и да ти посакам ДОБРО УТРО...

Да бев супермен, .....

Ама сето тоа се збори во "ДА БЕВ", ама не сум :( многу е тажно нешто да посакаме, а да знаеме дека тоа ќе/може би ќе се оствари некој ден, ден кој нема да не раздели на стотици км... ден во кој ќе сме тука јас и ти, во секој миг барем од денот...

Знај мило мое, да бев супермен, многу нешта ќе направев за нас!!!
Ама не сум, и затоа ќе дадам се од себе да направам се што е можно во моја сила!!!

МИ НЕДОСТИГАШ!!! :nesum: :( :(

За разлика од вистинскиот, ја, да бев супермен, би ја легнал Лоис.

Ехххххх..... да бев супермен, одма би летнал до кај тебе најмило мое, би бил таму па макар и на многу кратко да те видам.... :( :( :(

Да бев супермен, знај, злато мое, дека без размислување би те зел тебе и би отишле некаде каде што ќе го поминеме малечкиот дел од нашиот животот, а тоа е животот тука...

Да бев супермен, одма би летнал до кај тебе да те видам како се будиш сабајлево, да те бакнам и да ти посакам ДОБРО УТРО...

Да бев супермен, .....

Ама сето тоа се збори во "ДА БЕВ", ама не сум :( многу е тажно нешто да посакаме, а да знаеме дека тоа ќе/може би ќе се оствари некој ден, ден кој нема да не раздели на стотици км... ден во кој ќе сме тука јас и ти, во секој миг барем од денот...

Знај мило мое, да бев супермен, многу нешта ќе направев за нас!!!
Ама не сум, и затоа ќе дадам се од себе да направам се што е можно во моја сила!!!

МИ НЕДОСТИГАШ!!! :nesum: :( :(
леле колку тажен и романтичен супермен!ја пошто нема да бидам суперМЕН,нема ни да замислувам што би направила:pipi:

Би ја користел само моќта на летање. Многу сакам да летам. А што би правел??? Би одбрал неколку личности од државава и би ги учел да летаат од зградата на МТВ. :pos: :pos:

Да бев супермен, мн често ке летав до куманово и назад :) :vozbud:

Веројатно ќе ги користев моќите за да се праам фраер пред девојчиња низ маало и ќе бев главен шериф во чајџилница у Шипковица :pos:
Врска неам што би... ама барем немаше да се возам со југо сигурно
bk.gif

Ќе направев гладните и сиромашните да не се веќе:helou:
и бии одлетала некадее на планина:vozbud:

со огромна брзина ке летав околу светот , али во обратна насока .. исто како у филмот .. и ке ја вратев планетава во камено време !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom