Евровизија 2014 ( Eurovision Song Contest 2014)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Браво браво :facepalm:,ај што "незнаеш" ништо за фестивалот,туку изгледа и незнаеш што зборуваш ги извртуваш работите,а се разбира дека му смета на секој нормален човек кој свесно размислува,така да вас педерите и нивните подржувачи многу жално ама нормалниот свет не ве прифаќа,но не се плашете си ги имате вие Боки 13,Фифи,Зоран Челото (Фаци) си имате медиумска поддршка:pos:.
Со еден збор вие Кончини следбеници сте една многу (y) :D

:tapp:Не ме цитирај повеќе, не сакам да водам конверзации со такви како тебе. А и нејќам да си добијам казнени поени ;)

Ја го немам.

Со еден збор вие Кончини следбеници сте една многу (y) :D[DOUBLEPOST=1400011858][/DOUBLEPOST]
Не.
А ти го имаш :drk: (ако не и повеќе нешто) на педери?
Сакате да кажете дека доколку ви се појават две плави цицлести женски навечер в соба и почнат да се лапаат, а во меѓувреме да почнат да ве задоволуваат и вас, дека ќе ги набркате на клоци ? Не знам кој е педер во случајов, дали јас и staycalm што ги поддржуваме ЛГБТ луѓето или....:icon_lol:

10364119_730481446994683_3156762260968477575_n.jpg

Сакате да кажете дека доколку ви се појават две плави цицлести женски навечер в соба и почнат да се лапаат, а во меѓувреме да почнат да ве задоволуваат и вас, дека ќе ги набркате на клоци ? Не знам кој е педер во случајов, дали јас и staycalm што ги поддржуваме ЛГБТ луѓето или....:icon_lol:
Остај не си губи време за џабе :)

Не треба ништо да им наметнуваш, тоа сакав да го кажам и отековте со ова изрод та изрод
Тогаш да им донесам дома еден педер,една лезбејка ,кило кокаин, и да им речам бирајте деца што ви се свиѓа !?!??!?!

Ах ах еве го и Фифица се јави и тоа не било каде туку кај Зоран Фаци :D,ете и тој имал желба за на Евровизија,тоа е јас мислам што побрзо тоа поарно да се откажеме од Евровизија сега веќе Гејвизија,кога веќе со толку добри пејачи не успеавме да освоиме некое подобро место сега со овие изродите вакви само ќе се срамиме!
Фифи: Ништо не и се гледа на Кончита, имаме специјални гаќи
Фотката на Кончита и алузијата дека на настапот на Евровизија нешто и се гледа под прозирниот фустан, за македонската Фифи е монтажа. Таа за емисијата Фаци тврди дека има специјални гаќи за транвестити и дека Кончита сигурно на настапот носела такви.
Фифи не крие дека и се восхитува на евровизиската победничка Кончита.
- Си замислувам и јас како во лелеав фустан кој го дуваат вентилатори со гламурозен настап пеам на Евровизија. Догодина сакам и јас, тоа ми е најголема желба – вели Фифи која се прослави со учество во шоуто Х-Фактор.:facepalm:

fifi-448x540.jpg

за плачење е работава ,ама старите убаво викаат : додека гори куќата на комшијата гајле ни е коа ке почне кај нас тогаш е страшно.
Исто и ова ,на 1500-2000 км од овде мн ни е гајле ама кога ке почнат кај нас да ги има во поголем број и да замараат све како шо замараат на запад ке се чудите тогаш.[DOUBLEPOST=1400013793][/DOUBLEPOST]Фотката на Кончита и алузијата дека на настапот на Евровизија нешто и се гледа под прозирниот фустан, за македонската Фифи е монтажа. Таа за емисијата Фаци тврди дека има специјални гаќи за транвестити и дека Кончита сигурно на настапот носела такви.
@BilboBaggins @staycalm дај објасните ни на нас простите дивјаци - балканци какви се тие специјални гаќи ........:pos:

за плачење е работава ,ама старите убаво викаат : додека гори куќата на комшијата гајле ни е коа ке почне кај нас тогаш е страшно.
Исто и ова ,на 1500-2000 км од овде мн ни е гајле ама кога ке почнат кај нас да ги има во поголем број и да замараат све како шо замараат на запад ке се чудите тогаш.[DOUBLEPOST=1400013793][/DOUBLEPOST]Фотката на Кончита и алузијата дека на настапот на Евровизија нешто и се гледа под прозирниот фустан, за македонската Фифи е монтажа. Таа за емисијата Фаци тврди дека има специјални гаќи за транвестити и дека Кончита сигурно на настапот носела такви.
@BilboBaggins @staycalm дај објасните ни на нас простите дивјаци - балканци какви се тие специјални гаќи ........:pos:
Ќе ми извиниш али јас никаде не вреѓав никого. А какви се тие специјални гаќи не знам, и неможев да го најдам тој дел во видеото на настапите, или е до мојот монитор, или до очиве :D или е напраено. друго нема

Ќе ми извиниш али јас никаде не вреѓав никого. А какви се тие специјални гаќи не знам, и неможев да го најдам тој дел во видеото на настапите, или е до мојот монитор, или до очиве :D или е напраено. друго нема
Епа тоа ти го објаснувам цело време дека со сила се прават нешто посебни и специјални,глумат жртви а уствари никого не го боли патката они со кого шо праат дома. Затоа евровизија што ја упропастија ја упропастија ,сега и на децата им наметнуваат размислувања. Европска Унија е крива затоа .

Има повеќе видови, сакаш да ги извадам од плакарот и да ти ги сликам сите посебно :icon_lol:?

Епа тоа ти го објаснувам цело време дека со сила се прават нешто посебни и специјални,глумат жртви а уствари никого не го боли патката они со кого шо праат дома. Затоа евровизија што ја упропастија ја упропастија ,сега и на децата им наметнуваат размислувања. Европска Унија е крива затоа .
Не можев да го најдам делот кај што се гледа пенисот
Има повеќе видови, сакаш да ги извадам од плакарот и да ти ги сликам сите посебно :icon_lol:?
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom