Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Што беше ѕверско бе другар? тој нубскиот ритам што почна во секоја втора денс песна да го има, лупни уште некој семпл и ајде победник на евровизија, абе ајде комедии.
Ме потсеќа на rihanna only girl in the world

Ај бе не бидите глупи и морони;)......
Каква дијаспора, какви бакрачи.Ако гледаме така Турција има најбројна дијаспора во Европа, па што не победија;)
Албанците добија гласови од дијаспората само во Швајцарија и никаде на друго место.Реално пејачката испеа феноменално и се виде уште од почетокот дека ќе котира повисоко.Самата публика по реакцијата покажа уште во пред финалната вечер во вторник.

Мислите дека некој во Европа гласа на оваа Евровизија?Се е политика и тоа е тоа.

560210_416342031739807_363493443_n.jpg

Македонија заборава дека има светски музичар и продуцент како Дарко Димитров. Нинанајна беше најдоброто нешто што Македонија покажа на Евровизија. Само грешката беше Елена.

Треба да му се даде пак шанса на Дарко Димитров. Човекот е гениј
Дарко ти ли си?

Дијаспора па дијаспора, која дијаспора бе луѓе, една шака народ сме. Албанците на страна си гласаат за Албанија, ние немаме дијаспора. И тие што ги имаме по 5 пораки пишуваат.
Без разлика настапот ни беше за паметење, Каљопа ебна нешто на манифестацијава, ние сме задоволни, Бугарите ни дадоа 2 поени (2?) а Грците се зад нас. Дали може подобро да поминеме?

PRICELESS :pos:

Владо Јаневски пак вгодина да го пратиме, Не зори Зоро ми е најнај што сме ја пратиле досега во Евровизија (y)

Без разлика настапот ни беше за паметење, Каљопа ебна нешто на манифестацијава, ние сме задоволни, Бугарите ни дадоа 2 поени (2?) а Грците се зад нас. Дали може подобро да поминеме?

Ја увек сум ја замислувал како асексулна особа... :)

Македонија заборава дека има светски музичар и продуцент како Дарко Димитров. Нинанајна беше најдоброто нешто што Македонија покажа на Евровизија. Само грешката беше Елена.

Треба да му се даде пак шанса на Дарко Димитров. Човекот е гениј
Одамна не сум слушнал добра песна од ДД, Нинанајна беше во погрешно време,три години преттоа идеше тој стил на тралалајки,и ние закаснавме,а и гласот и скрипеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom