Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.
Честитки и до вас, имавте одличен вокал, одлична песна и одличен настап. Штета што не влеговте во финале.

Хајде честито, но класирането на нјакој страни като Естонија и др. ми е много с'мнително и не мислја, че на финала ште стане нешто. Все пак успех.

Повеќе среќа следната година брат, али искрено жал ми е што Софи не влезе :(

Честитки и до вас, имавте одличен вокал, одлична песна и одличен настап. Штета што не влеговте во финале.

Да не се надрогира ?

бдв..
d5c586687562470.jpg

Мислам дека треба да се организира свечен пречен на љопа и со отворениот автобус под триумфална порта да помини.
Историски успех на евровизија ни е ова. Прв пат мислам од ко има 2 квалификациски вечери влеговме.
Аха можи и македонската телевизија Каљопа да ја крстиме.

ПИЧКАВА ДА МИ ЈА ЈАДАТ БЕЈКСТЕЈЏ СЕГА ДА ВИДАМ ШО ГОМНА ЌЕ ЈАДАТ, МАМИЦАТА НИВНА! ВЕЧЕР МЕИЛ ЌЕ ИМ ПИШАМ, КУРВИ СМРДЕНИ!

I like your dirty talk.

Честито за Калиопи.Голем глас и силна песна. Се надевам булгарите да дадат 12 поенти за Македонија на финала.

Сеа Калиопи после настапот во сабота да викне Invest in Macedonia и нашата работа на фестивалов е завршена <3

Може ова да го искористам за фб статус?

Интересно, Жељко два пати го јаде на сцена од наш преставник, 2004та со Тоше и сеа... ги погодил годините. :D

него, не се чудете 12 поени да сме добиле од Бугарија, овие со бугарски пасоши што се пуштиле душа... :icon_lol:

Ова Ромео нејзе и го кажва или таа него?
Тоа ќе мора лично да ја прашаш:icon_lol:
Или можеби кога ќе освои 1 место,после тоа сигурно ќе ја има по емисииве низ Македонијава,ќе се дискутира на таа тема:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom