Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Онака, колку да се дешава нешто... ако не за друго, бар за ремет. Темава подобро у чек дис аут да се префрли :D

И мене не ми е нешто нај нај песнава на Шведска... оваа на Израел, 100 пати е боље.

со ова мислам дека време е во ЧДА да оди :icon_mrgr: мала.шала
Не глеам поише, готово! :D само Каљопа ќе ја глеам

Еве и јас да ја ставам, покусо да не останам, не дај боже да ми падне на денешен ден....
Дефинитивно ќе се атракција, само Rammstein може да им парира на сценски настап!!

Jа не знам, али еве ја пак
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
За овие можам да изгледам 3-5 минути од Еуросонг, а зошто да не им дајме 10 бода на Русија?Слични се со нас, ми личат на Бапчорки :pos:

Jа не знам, али еве ја пак
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
За овие можам да изгледам 3-5 минути од Еуросонг, а зошто да не им дајме 10 бода на Русија?Слични се со нас, ми личат на Бапчорки :pos:

СРЦИЊА ! само да ми се живи и здрави до настапот. Гарант одат во топ3 . А прочитав дека едно од најисфрустрираните сабодендисани човечки суштества Дима Билан им бил конкуренција на изборот :facepalm: . Овој би го убил и би лежел со мерак во некој руски затвор цел живот јадејќи гравче еј . :pos:

СРЦИЊА ! само да ми се живи и здрави до настапот. Гарант одат во топ3 . А прочитав дека едно од најисфрустрираните сабодендисани човечки суштества Дима Билан им бил конкуренција на изборот :facepalm: . Овој би го убил и би лежел со мерак во некој руски затвор цел живот јадејќи гравче еј . :pos:
:pos:

Што ќе кажете на ова ххахаха :D :D Русија втора на кладилниците :D

Најмногу ме интересира по кои начин бирале русиве. :pos::pos::pos::pos::pos:

Оваа песна ќе си ја ставам да ми ѕвони на телефонот.

Дајте линк од претставувањето на песната на Жељко.

Шо се плави Швеѓанкиве, пу пу пу да не ги урочам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom