Евровизија 2012

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Онака, колку да се дешава нешто... ако не за друго, бар за ремет. Темава подобро у чек дис аут да се префрли :D

И мене не ми е нешто нај нај песнава на Шведска... оваа на Израел, 100 пати е боље.

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119

со ова мислам дека време е во ЧДА да оди :icon_mrgr: мала.шала
Не глеам поише, готово! :D само Каљопа ќе ја глеам

I

Iblis

Гостин
Еве и јас да ја ставам, покусо да не останам, не дај боже да ми падне на денешен ден....
Дефинитивно ќе се атракција, само Rammstein може да им парира на сценски настап!!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Jа не знам, али еве ја пак
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
За овие можам да изгледам 3-5 минути од Еуросонг, а зошто да не им дајме 10 бода на Русија?Слични се со нас, ми личат на Бапчорки :pos:

А

Анноун

Гостин
Jа не знам, али еве ја пак
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
За овие можам да изгледам 3-5 минути од Еуросонг, а зошто да не им дајме 10 бода на Русија?Слични се со нас, ми личат на Бапчорки :pos:
СРЦИЊА ! само да ми се живи и здрави до настапот. Гарант одат во топ3 . А прочитав дека едно од најисфрустрираните сабодендисани човечки суштества Дима Билан им бил конкуренција на изборот :facepalm: . Овој би го убил и би лежел со мерак во некој руски затвор цел живот јадејќи гравче еј . :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
СРЦИЊА ! само да ми се живи и здрави до настапот. Гарант одат во топ3 . А прочитав дека едно од најисфрустрираните сабодендисани човечки суштества Дима Билан им бил конкуренција на изборот :facepalm: . Овој би го убил и би лежел со мерак во некој руски затвор цел живот јадејќи гравче еј . :pos:
:pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Што ќе кажете на ова ххахаха :D :D Русија втора на кладилниците :D

Најмногу ме интересира по кои начин бирале русиве. :pos::pos::pos::pos::pos:

Оваа песна ќе си ја ставам да ми ѕвони на телефонот.

L

Löwe

Гостин
Дајте линк од претставувањето на песната на Жељко.

I

Iblis

Гостин
Шо се плави Швеѓанкиве, пу пу пу да не ги урочам...

Kajgana Shop

На врв Bottom