Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не сум пропуштил значи...само за нашиов ми е криво што не го видов(не ги видов танчарицине поточно).

Не е како обично, ТОШЕ И КАРОЛИНА се пласираа во финале

И Мартин Вучич и Елена исто... За Тоше, Елена и Каролина сфаќам али до ден денес не сфатив како Мартин влезе тогаш у финале...

И добро бе од каде ваква разочараност ...знаето што фестивал е ова а за тоа како парите за џабе се трошеле ,подобро од радиодифузија на ова да се трошат него кај некого во џеб.

Баш ич не ми е криво.Местено беше Ѓоко да победи на домашниот избор и му се врати као бумеранг.

точно

нека сфатат дека ако наместат не си подобруваат кариерата, си ја уништуваат

Догодина откажување од ова квази шоу или испраќање на Боки13....барем ако не се согласуваме со соседиве во ништо редно е да попуштиме во нешто и да признаеме дека само геј изведувачи можат да влезат во финале.:)

За да победиш на евровизија треба да си геј,изрод или да не си од Македонија!

Јас не ги ни гледав ама како што читам Ѓоко добро се истакнал :)

Ѓоко супер беше, ама се е џабе, а плус и нема кој за нас да гласа. А и стварно не е фер, па катастрофа песни имаше, нашата бар беше ок.

znaci kako sto gledam od clenovite nad mene gjoko ne ode vo finale sto i ne e golemo iznenaduvanje, samo mi e krivo sto ne vidov kako se ponasaa nasive na scenata i kako bese toj zverot tamu :)

Требаше да влезе... Многу полоши од него имаше..

ajde sega placki,kletvi,uaaaaaaaa i slicni epiteti
pa koj veruvase deka ovaa truba ke vleze vo finale

Уште ли се палите на Евросонг... кобожем ќе ви смени нешто кој ќе победи и дали Македонија ќе влезе во финале.
:pehar:

Италијанцине будали се што не учествуваат на Евровизија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom