Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
овој србинов геј ли е?

Не е геј, таков имиџ фура, ради тинејџерките. Добри риби има водено. :smir:

Ја, откако не влезе Бугарија во финалето (по мене најдобра песна), секако сум за Србија.
Што сакате кажете, одличен беше целиот перформанс, а сигурно не сакавте да ги слушнете овациите на публиката на почетокот на песната, посебно кога почнаа трубачите.

Гајле ми е за вас што ги мразите, Србија! :baeh:

samo nezz zs francija, spanija i anglija se uste u taa cetvorkata koga sekoja godina se na poslednite mesta...:S:S

Ја, откако не влезе Бугарија во финалето (по мене најдобра песна), секако сум за Србија.
Што сакате кажете, одличен беше целиот перформанс, а сигурно не сакавте да ги слушнете овациите на публиката на почетокот на песната, посебно кога почнаа трубачите.

никој не рече дека некој ги мрази,него песната беше многу слаба а Боки 13 ко педерче облечен...тешко белграѓаните ако фураат ваква мода...

Беше еднаш во врска со Радмила Манојлович но сега повеке не...искрено не се пар...
И се согласувам...што е битен имиџот бе.Детето важно си има глас и е во финале сакале и нејкеле:toe:

Btw кога пее Германија:)

Абе хомич е само несака да признае.

Да не беше толку дебела оваа од Исланд можи ќе победеше. Евровизија бара или манакени или тотални фрикој како Финците пред некоја година. Тешко дебела особа можи да успеј на вакво "натпреварување".

мој фаворити до сеа Франција,Англија,Грузија и Албанија ќе котира високо и Србија исто

Мој фаворит е Турција и никој друг, инаку Белгија ќе победи, Лена од Германија која што пее баш сега има слаб сценски настап.

Колкави атрибути има оваа Ерменката ... me like it :drk:

safe_image.php

:drk:

Франција и Германија мои фаворити.

Шо гледате вие у таа Германката бе? Ни шминката не и ја погодиле, на спотот е многу поубава! Инаку Сега е ИЗраел, и ми се допаѓа. А фаворит м,и се маНга! Според мене заслужуваат да победат!

Шо гледате вие у таа Германката бе? Ни шминката не и ја погодиле, на спотот е многу поубава! Инаку Сега е ИЗраел, и ми се допаѓа. А фаворит м,и се маНга! Според мене заслужуваат да победат!

WTF , Израел ? Јас слушам само бла-бла-бла.. амсхјсфкјабф...бла,бла,бла хфкдасхгфдгсфкјлгсфкјлгф..... ??

:pipi:

пс. Како се вика на Ерменски : Ќе се омажиш ли за мене ?

Израелецов кои емоции и ги даде на песнава ууууууф најмногу ми се допаѓа мора да признаам :smir:

Кога ќе рече некој дека Милан Станкович знаел да пее... и дека песната за Евровизија е супер... ми доаѓа да се операм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom