Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто не ви се верува. Српската политика отсекогаш била наклонета кон грција и секогаш нивната политика кон нас била превртлива.
За натпреварот: Освен ако не криеме некои адути, не гаам некои големи надежи за ова првенство, се надевам ќе ме демантираат, исто како што напрвија кошаркарите. Времето ќе покаже.
Подготовнките на кошаркарите беа осема друга приказна. Таму недостасуваа Бо и други поважни кошаркари.
Исто како во ракомет да фали Кире и некој од Наумче, Миркуловски или Алушевски на пример.
Но ние денес сме комплетни, а играта е во најмала рака загрижувачка. Се оди на сила, без никаква идеја во нападот. Одбраната заспана...
Ништо не одигравме денес.
И ваквите пријателски се да се испробуваат играчи. А овој токмаков цело прво полувреме игра со истите играчи :facepalm:

Борко се гледа дека спие на гол, треба да почнат доле да шутираат нашиве за да влезе нешто. Белки второ полувреме ќе се подобрат.

Неможе само Лазаров да шутира, нормално дека Станиќ речиси секоја негова топка ќе му ја фати, ни ја научија „играта“ ако може да се кажи игра ова што го глеаме денеска. Изнудени шутеви, се игра на сила, никаква идеа.
И баталете политика да го е*ам, гледајте ракомет ;)

Губиме на полувреме ама мене повеќе ме нервира што пак ја имаме старата болка, не можеме да изиграме ништо без Киро. Инаку пикерот наш си е солиден, разочаран сум малку од Миркуловски. Ајде да видиме второто како ќе биди.

Значи пола од нападиве беа асистенција на Кире до Стоилов, само тоа го знаеме. :facepalm:

И пак старото, мора на Кире да остават, Мојсо и Миркуловски не шутнаа! Ниедна уиграна акција у напад не видов...

Станиќ! :cuc:

Ај бе овие од 10 метра голови ни даваат....
Цццц коолку сме слаби :cenzura:
Се надевам само дека ги кријат картите нашиве :)
Илич и Вујин си гледал да даваат голови поинаку освен од 10 метра?

Se gleda deka se uvezbuvaat nashive... Ne igraat so site sili... Vidlivo e deka ni Mirkulovski ni Mojsovski ne vlagaat u nivnite prepoznatlivi vlezovi(se pazat od povredi). Inace komentatorov e najveci supak... Tolku da se nemalo pojma.

Ајде малце оптимистички, се гледа дека нашиве играат со 30% од силата... Плус Србиве некако доста грубо играат, како да е финале, се ми се чини дека нема далеку да стигнат на ЕП, среќа ја имаат Словачка во група, инаку немаше да минат прв круг.

mnogu loso. mnogu kombinacii , losa realizacija. na lazarov treba nekoj da mu kaze deka na pivot ne igra Aguinagallde i deka ne moze celo vreme da sobira topki Stoilov. od druga strana ne se pravi prostor za sutevi. odbranava leta u vozduh. ... mnogu slabo...se nadevam vtoro poluvreme ke zaigra asalno bekovskava linija. a f.lazarov neznam sto uloga ima patem vo napad, na 15 vise novodogisni praznici izminuvaat taka da ukrasi ne ni trebaat

a be ajde mu se zalime deka sme bjrm......nie samote ke povtoram samite sme krivi vo litvanija bevme vitaminka republika tuka koja sme skospko...........mozese da si stavime makedonija pa makar i fyr so mali bukvi pred imeto

Нека не тепаат немора, само ме нервира кога тераат едно исто и кога голманот не фаќа ниедна топка.

da toa e tocno za srbive deka idat denes da pobedat za da se izvadat za losite rezultati so romanija. ali igrava nasa e nekako labilna, se nadevam deka e takticki se i deka vtoro ke nagazat. inaku na srbive im sedi na klupa stojkovic koj mislam deka ke bide prv pivot na evropskovo i koj e nezamnliv vo kielce vo liga na sampioni. soliden pivot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom