- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Да бе шо бараа знамињата наши таму?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најпедерска одлука би било тоа од УЕФА ама што бараш од хоштаплерска организација. Полска е одговорна и задолжена за органзиација на турнирот кај нив,фино лепо можеа да ги спречат за да не истакнат транспарент Русите на трибина,плус еден куп инциденти приредија домашните хулигани.Ако треба некој да се казни тоа се Полјаците. Сега ги разбирам тие што стојат зад таа политика на Модерен Фудбал,кај нас фудбалот го унишитија овие во ФФМ а УЕФА си го лади.
На Русите според некој шпекулации ќе им бидат одземени 6 бода
Причина ?
Не знам колку валиден извор, ама улета на Time.mk, па викам да споделам.Нема шанси да се случи такво нешто не пишувајте глупости безврска ќе ви се смејат, ќе ги казнеле -6 бода на ЕП![]()
Роналдо бе сине..
Ауу, во толку очајно издание не сум го гледал досега.. Па уште шатиран кога беше 2003 беше поарен отколку денеска бре.. Ама ајде, разбирам.. Секој може да има лош ден.. Го извадија денеска, наредната мора да се оддолжи..
Иначе, ми се допадна мечот.. Ми се допаѓа и Европското во целост до сега.. Ама најинтересен меч до сега за мене е Украина - Шведска..![]()
Не знам колку валиден извор, ама улета на Time.mk, па викам да споделам.
УЕФА ЈА КАЗНИ РУСИЈА
Дисциплинската комисија на УЕФА за инцидентите пред натпреварот со Полска на Руската фудбалска асоцијација и изрече парична казна во висина од 120.000 евра, плус условна казна со одземање на шест бода во квалификациите за Евро 2016 доколку во следниве четири години се повтори сличен инцидент.
Уште еднаш ако некој каже дека овој коњов Роналдо е најдобар на цел свет, срамота!