Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да најдам за украдени топки ама дефинитивно Војдан Стојановски е на прво место !

Бо е подобар во крадење топки, иако Војдан пријатно изненади на Европсково до сега ..

1vdv.jpg

Борче е 5-ти стрелец на првентвото до сега во просек

А Антиќ втор играч на првентвото со најмногу скокови во просек

Не можам да најдам за украдени топки ама дефинитивно Војдан Стојановски е на прво место !

http://www.eurobasket2011.com/en/de...7A926FA2}&roundID=7526&season=2011&statCat=ST

Бо е подобар во крадење топки, иако Војдан пријатно изненади на Европсково до сега ..

1vdv.jpg

Ова само покажува какви играчишта се покрај несомнемо БО и Перо, Тодор и Илиевски. На одличен пат е и Војдан!!

Ако влеземе во 1/4 финале,,,еден од фаворитите го добиваме за противник......Франција, Шпанија, Србија, Турција, Литванија, Германија.......ја мислам "најлесно" би било со швабите ако сме толку среќалии

И јас мислам дека со Германија е по лесно да се игра, него со овие фаворити: Франција,Шпанија,Турција, Србија..

Еве ја средена статистиката од еуробаскетот од првата фаза

Поени во просек по натпревар
Statistika Poeni.PNG

Украдени топки

Poeni statistika.PNG

Скокови во просек по натпревар
skokovi.png

Скокови на репрезантициите во просек по натпревар
Skokovi timovi.PNG

Украдени топки на репрезентациите по напревар !

ЗНАЧИ КАКО ЦИГАНИ КРАДЕМЕ ВИДЕТЕ ГО ОВА

Ukradeni topki timovi.PNG

Исто сме и први во шутеви од поле
Sutevi od pole.PNG

[/ATTACH]

Леле ама и статистикава за минути вришти. Ме мрзи да барам официјална за прв круг ама сигурен сум не е сменето нешто многу и сеуште имаме тројца со најмногу минути во топ 5 :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom