пунтер
betfair trader
- Член од
- 21 март 2011
- Мислења
- 5.712
- Поени од реакции
- 9.799
- Локација
- околу светот
- Веб-сајт
- profiteri.freeforums.org
Kazi vlade, eve jas ne znam, ne sum vo EU.Mene povekje me interesira kako gi vikat bugarkite vo Eu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kazi vlade, eve jas ne znam, ne sum vo EU.Mene povekje me interesira kako gi vikat bugarkite vo Eu![]()
Ne sum ni jas ali se vrtat muabeti deka oficijalen jazik po bordelite vo EU e bugarskiotKazi vlade, eve jas ne znam, ne sum vo EU.
Украина и Молдавија ептен ги исполнуваат условите за преговори со по 30% територија под руска контрола, не знаат кај им се границите, плус се најкорумпирани земји во Европа. Смешно. Западов е само од чист интерес, нема тука критериуми кур се тресе, ако имаш граница со Русија одма те примаат. Како тргнало дај боже може ке стигнат русите поблиску до нас па и ние ке добиеме на вредност.
Не знам дали знаеш дека до 90тите Бугарите Бугарија ја сметаа за изгубената руска губернија. Така да на добар пат сме.Украина и Молдавија ептен ги исполнуваат условите за преговори со по 30% територија под руска контрола, не знаат кај им се границите, плус се најкорумпирани земји во Европа. Смешно. Западов е само од чист интерес, нема тука критериуми кур се тресе, ако имаш граница со Русија одма те примаат. Како тргнало дај боже може ке стигнат русите поблиску до нас па и ние ке добиеме на вредност.
Хахаха абе глеј си ја РСМ, гајле за нас не барај.Не знам дали знаеш дека до 90тите Бугарите Бугарија ја сметаа за изгубената руска губернија. Така да на добар пат сме.
Настрана бугарите што се дојдени тука со одредена цел не сфаќаме дека само ова ќе ни остане да им спомињаме 2 црвени и како влечеа торби да продадат нешто во Македонија за да преживеат. Времиња се менуваат, одат напред сега со која брзина одат и како е друго ама ние одиме назад и ни се случува буквално распад на секоја инстутиција.Не знам дали знаеш дека до 90тите Бугарите Бугарија ја сметаа за изгубената руска губернија. Така да на добар пат сме.
Велиш кур ве боли за ЕУ...а каква е алтернативата ви, ке кажеш ли?Настрана бугарите што се дојдени тука со одредена цел не сфаќаме дека само ова ќе ни остане да им спомињаме 2 црвени и како влечеа торби да продадат нешто во Македонија за да преживеат. Времиња се менуваат, одат напред сега со која брзина одат и како е друго ама ние одиме назад и ни се случува буквално распад на секоја инстутиција.
Назад на темава вчера се виде дека ако сакаат со некоја земја да почнат преговорите ќе се најде начин. После разговор меѓу Шолц и Орбан , Орбан излегол и овие гласале без него. Барем така пишува политико. Потоа да не се чудат разно разни анкети зашто народ веќе кур ги боли за ЕУ и да вадат некакви проценти, а и секако руското влијание да го спомнуваат.
Велиш кур ве боли за ЕУ...а каква е алтернативата ви, ке кажеш ли?
Човек со здрав разум може ли да му верува на Мицко дека откако ќе дојдат на власт ќе ја направат РСМ скоро како Швајцарија!!! Гледајќи каква беше Македонија во 90-тите и каква е сега, јас лично не верувам во тоа.
Тоа е реалноста, колку сакаш да ја прифатиш е друга работа.
Ниту разбра што напишав, ниту па разбираш што се случува овде. Не се спомна Мицко, Швајцарија ни па нешто инсинуирав за алтернативи.Велиш кур ве боли за ЕУ...а каква е алтернативата ви, ке кажеш ли?
Човек со здрав разум може ли да му верува на Мицко дека откако ќе дојдат на власт ќе ја направат РСМ скоро како Швајцарија!!! Гледајќи каква беше Македонија во 90-тите и каква е сега, јас лично не верувам во тоа.
Тоа е реалноста, колку сакаш да ја прифатиш е друга работа.
ја те разбрах многу убово, како и ти мене, ама нема што да кажеш,...освен наредните флоскулиНиту разбра што напишав, ниту па разбираш што се случува овде. Не се спомна Мицко, Швајцарија ни па нешто инсинуирав за алтернативи.
Дали си глуп, фукнционално неписмен или едноставно не разбираш македонски јазик? Google translate не преведува добро за да ти препорачам да го користиш.
Значи сите три што ги набројав.ја те разбрах многу убово, како и ти мене, ама нема што да кажеш,...освен наредните флоскули
Терајте си, Мицко ке ве среди
Бујрум...оти има алтернативи, тие постојат и се познати.
ја те разбрах многу убово, како и ти мене, ама нема што да кажеш,...освен наредните флоскули
Терајте си, Мицко ке ве среди
Македонија и само Македонија. Не ми треба ЕУ, што ќе ми е? Кој сака ЕУ слободно нека си се спакува и нека оди во ЕУ.Велиш кур ве боли за ЕУ...а каква е алтернативата ви, ке кажеш ли?
Не.Човек со здрав разум може ли да му верува на Мицко