Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
@Vartolu ти текнуе кога ги критикуваше РФ за апсење на девојка која лепела плакати против руската војска во време кога РФ е во војна?
Те нема нешто да ги критикуваш овие повреди на слободата на говор кои се дешаваат сега во ЕУ. Десетици и десетици примери видов, ама не пренесов ништо пошто се си викав сега бе Кико ќе пренесе, да не му презимам јас право на негово изразување. Си размислувам - објективен е он, никогаш не пропушта да критикува вакви кршења на човечки права. И така чекав, чекав. Ама не дочекав.

Да знаеш Кико дека не им верувам јас на оние зли јазици кои те набедуваат дека ти само критикуваш само неправди во (Бело)Русија... :(
Но сигурно не си видел па си велам ај да те пингам. Ќе се читаме за секоја ваква неправда, важи? Или ти пиши или јас. Не е важно кој. Важно е да се посочуваат неправдите, да се види кои се недемократски држави во светот!

@Vartolu ти текнуе кога ги критикуваше РФ за апсење на девојка која лепела плакати против руската војска во време кога РФ е во војна?
Те нема нешто да ги критикуваш овие повреди на слободата на говор кои се дешаваат сега во ЕУ. Десетици и десетици примери видов, ама не пренесов ништо пошто се си викав сега бе Кико ќе пренесе, да не му презимам јас право на негово изразување. Си размислувам - објективен е он, никогаш не пропушта да критикува вакви кршења на човечки права. И така чекав, чекав. Ама не дочекав.

Да знаеш Кико дека не им верувам јас на оние зли јазици кои те набедуваат дека ти само критикуваш само неправди во (Бело)Русија... :(
Но сигурно не си видел па си велам ај да те пингам. Ќе се читаме за секоја ваква неправда, важи? Или ти пиши или јас. Не е важно кој. Важно е да се посочуваат неправдите, да се види кои се недемократски држави во светот!

Ако е уапсена поради ова, ако претходно нема направено ништо, тогаш воала:Еуропа постала је Белорусија....

Автоматски споено мислење:

Ако е уапсена поради ова, ако претходно нема направено ништо, тогаш воала:Еуропа постала је Белорусија....
Зошто прашуваш „ако“?
Ете го видеото, и велат дека ќе ја уапсат ако продолжи да протестира. Згора на се другарка и им објаснува (на џандарите) дека жената е Еврејка која го преживеала холакаустот (тој со големо Х), но џабе џандарката ја апси... Или ти не го гледаше видеото?

Луѓето секако имаат право на слобода на говор. Плус Британија не е во војна... Или е? :unsure:

Последно уредено:
^ @Vanlok и види го сега каква весела појава е ...
Мора секаде и секогаш Белорусија да ја прикаже дека е најлоша. :pos: :pos:

Белоруските џандри се срцки - на пример во споредба со белгиските џандари (или можеби холандски беа) - поназад некаде има видеа каде пуштаат кучиња на фармери што протестираат против уништување на земјоделството. Буквално снимки со малиноа белгиски овчари како гризат и касапат луѓе, на еден малтене раката му ја откинаа.

Според денешните новости од Германија.
0,4 % рецесија во 2023 за Германија.

Германската индустрија продолжува да покажува слаби резултати.

Последно уредено:
Да се потсетиме, ова се џандари против бели сонародници кои протестираат против ковид мерките.

Ова долу се џандари против паразитски мигранти... И очигледно не смеат да припарат во гетото без војска и тенкови.

Како си ги eбaт.... Додатно подјeбавање: Германците сега се црнци и арапи. И уживаат во кратки ладни тушеви. :unsure:

Последно уредено:
ЕУропска Унија!
Тема која во Македонија последниве 30 години се експлоатира без усул.
Од страна на Евро-Талибаните се претставува како спасител за Македонија при што се говори за некакви европски вредности (но никој не сака да каже и да ги објасни) како бесплатно здравство и уште редица небулози.

Една молба до евроТалибаните дали ќе сакаат да објаснат што претставува ЕУропска и кои би биле придобивките (освен етноцидот кој веќе е сериозна придобивка) за Македонците од влегување во еден корпоративен проект како што е ЕУропска.

-Дали ЕУропска е сојуз на каде помалку развиени економии ќе најдат можност за развој или пак само ќе го формализираат вазалскиот статус???

-Дали ЕУроспка е создадена да му се олесни протокот на крупниот капитал односно софистициран модел кој треба да го затскрие империјализмот?

И уште една препорака до админите, дали може една анкета да се стави со цел сондирање на ... можно прашање:
Кој е за Северџганистан во ЕУропска?
за,
неутрален военополитички статус,
влез во БРИКС++++++

Би било од полза и интересно да се види колку еуроталибани тумараат по форумов ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom