Да се само тие 35 добро ќе е..ЕУ го извисија на нивен вообичаен начин, и замрзна 35 милијарди евра на Полска и им вети дека ако ја сменат претходната власт, ќе им ги одмрзнат. Ја сменија и пак ги шупчат и не им ги даваат, класика.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се само тие 35 добро ќе е..ЕУ го извисија на нивен вообичаен начин, и замрзна 35 милијарди евра на Полска и им вети дека ако ја сменат претходната власт, ќе им ги одмрзнат. Ја сменија и пак ги шупчат и не им ги даваат, класика.![]()
И така е говно либерашко. Нека се губи што побрзо пред Полска да ја претвори Германија и Франција.На Туск му се ниша власта во Полска
https://www.dw.com/en/poland-trump-backed-nawrocki-sworn-in-as-new-president/a-73544170
Како тоа Туск излезе федеролиберал човекот си има нацифашистичко педигре, не му менувајте страни како ќе ви кефне.И така е говно либерашко. Нека се губи што побрзо пред Полска да ја претвори Германија и Франција.
Сакам да кажам дека не работи за полските интереси.Како тоа Туск излезе федеролиберал човекот си има нацифашистичко педигре, не му менувајте страни како ќе ви кефне.
Чекаат к-15 да им пуштиДа се знае кој е газдата.
Додуше се покажа кога му одеа да “преговараат“ во Шкотска (Британија не е веќе членка на ЕУ) каде типов си играше голф но сепак.
Ова се “сојузници и партнери“.
Прегледај го приврзокот 453444

Не баш, АОС е мигрант паразит која работи за мигрантите паразити а против домаќиното (host-от). Оваа другава е ретард паразит против сопствениот народ.Оваа е европската AOC. Задолжена за лупање на крајните глупости во морето излупани глупости.

" И сега ајде да кажете пред директорот зашто праевте закачки со поголемиот од вас а овој глупчово десно у црното сако цело време го силевте и буцкавте да иде да се тепа со него додека вие се смеевте и сеир пукавте како јаде ќотек ? Па не ли ви е срам? Немате ли малце осет што може да ви се деси ако се изнервира тој дечкото од поголемиот клас дека сите сам ќе ве крене на клоци ? После ја ќе треба да идам да разговарам и да го смирувам него за да ве вадам од проблемите што сами си ги правите.Да се знае кој е газдата.
Додуше се покажа кога му одеа да “преговараат“ во Шкотска (Британија не е веќе членка на ЕУ) каде типов си играше голф но сепак.
Ова се “сојузници и партнери“.
Прегледај го приврзокот 453444
Не лупа оваа зошто е задолжена за лупање. Природно ѝ иде.![]()
Каја Калас: На Путин не може да му се верува дека ќе одржи какво било ветување
Добивај вести на вибер Шефицата на европската дипломатија, Каја Калас, изјави дека Европската Унија ќе продолжи да ја таргетира руската воена економија и дека следниот пакет санкции против Москва треба да биде готов до следниот месец, пишува The Guardian. Зборувајќи по виртуелниот самит на...a1on.mk
Оваа е европската AOC. Задолжена за лупање на крајните глупости во морето излупани глупости.