Евролига - Kошарка

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво да не знае некој која утакмица ќе а дават денеска на Мтв у во колку ја побрзо нека каже некој ако знае однапред Фала.

Друштво да не знае некој која утакмица ќе а дават денеска на Мтв у во колку ја побрзо нека каже некој ако знае однапред Фала.

Ја даваа Сиена - Партизан во 20:30.

Резултати од Топ 16 1 коло:

Ефес - Панатенаикос 74-64

Сиена - Партизан 71-54

Литвус - Тау Керамика 81-84

Арис - Фенербахче 88-96

Реал - Жалгирис 90-85

Олимпијакос - Макаби 67-73

Цска - Рома 72-71

Барселона - Уникаха 64-62

pozdrav do together lozari.steta za partizan ali jbg mnogu loso igraa pogotovo pekovic i velickovic.jaka odbrana od dvete ekipi ali zabarite bea pojaki.

presudija izgubenite topki.previse greski naprai partizan u napad.

edinstvena kolku tolku svetla tocka e tripkovic.on ti e kako gago milenkovic so si otide sea od mzt.koga na nikoj ne mu ide on e prv igrac.

Да се надеваме дека Монтепаски ке се врати на победничките патеки!!А им честитам на Партизан на победата!!

Значи финале во евролигата е Макаби Т.А - Цска Москва откако ги победија во полуфиналето Сиена односно Тау Керамика

Значи финале во евролигата е Макаби Т.А - Цска Москва откако ги победија во полуфиналето Сиена односно Тау Керамика

fucking jews.........ajde cska barem imaat nesto rusko u sebe ,jr holden :smir:

ЦСКА нов првак!
Русиве дефенитивно владеат со Евролига. Лани грчиштана победија само оти играа дома. ЦСКА и надвор од Москва знај да победи

Овие ЦСКА не се интересни:).Иако навивав за Макаби,сепак Цска заслужено ја освои титулата

И повеќе од заслужено ЦСКА Москва е шампион! Во финалето го победи Макаби Тел Авив.

Значи нама што овие русиве се непобедливи.Свака им част.

pa so budzet od 50milioni $ i mzt kje bide evropski prvak. aj uste nekoja zvezda da zemea, treba u evropa da se naprai isto ko u nba so ima, t.n. salary cap za da ima limit vo parite so koi se raspolaga.

inace cska zasluzeno zema poso cela sezona igrase konstantno,uspea da se izvlece protiv olympiakos u 1/4 , malce pomos od sudiite kako sekogas i ete ti titula........

siskauskas mvp na cela liga a mnogu se nakurciv koga vidov deka nikola pekovic ne go stavile vo idealnata evroliga petorka .......go staile onoj boton ,terrence morris,aj valjda od narednata godina kako clen na panatinaikos kje uspee da vleze vo najdobrite 5............

На А2, претешно ке ги даваат нашите кој играат во Евролига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom