ЕвроБаскет 2025

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот европски шампион?

• Србија

Гласови: 39 56,5%
  • Германија

Гласови: 7 10,1%
  • Франција

Гласови: 3 4,3%
  • Грција

Гласови: 2 2,9%
  • Шпанија

Гласови: 4 5,8%
  • Турција

Гласови: 6 8,7%
  • Литванија

Гласови: 0 0,0%
  • Латвија

• Италија

Гласови: 1 1,4%
  • Словенија

Гласови: 3 4,3%
  • Некоја друга држава

• Вкупно гласачи
    69
Педерите без Јанис се како КК Кожув, ниту во топ 12 не се без него....

п.с. Германија ми гледа со пореални шанси за злато...

Види цигани со IQ во минус, земал техничка прави на 2 минути до крај на 500 разлика за противникот...

Хаха го исклучија, бог да чува и да брани.
Автоматски споено мислење:

ВИДИ ГО И ДРУГИОВ ЦИГАН ШТО ПРАВИ, ПРЕСИНГ ЗЕМАЛ ИГРА :pos: :pos: :pos: :pos:

Само да не тепаат во финале, кој ќе ги трпи низ Скопје.
Шо знам, лично сакам да тепаат у финале, на страна трпењето. Заслужуваат повеќе од Германија, беспрекорна игра цело првенство, со исклучок можда на текмата со Шведска.

Ама ги угасија јужниве, па,па,па.

Заслужено финале на две репрезентации без пораз досега.

Шо знам, лично сакам да тепаат у финале, на страна трпењето. Заслужуваат повеќе од Германија, беспрекорна игра цело првенство, со исклучок можда на текмата со Шведска.
Па според твојава логика и Германија заслужува, и они играат беспрекорно првенство.

Во секој случај нека не ве лаже убедливава победа денес, против Германија ќе биде сосема друг мечап. Ако играат вака агресивно на бековите може Германија да ги потопи со тројки така да ќе видиме со што тактика ќе настапи Атаман на тој меч.

Тешки петарди се ова браќава и Танасис и Костас. Да не им е Јанис брат би продавале наочари по плажине у Грчка.

Турција рутински. Не очекував дека вака ќе ги решат рутински. Ама уште една дисертација на Атаман. Јако ги притиснаа, им го отсекоа протокот на топка, оној дечкото Хазен или како и да беше изигра страшна одбрана на бековите, посебно на Слукас. У рекет пунеа чим топка дојде до Јанис, го отсекоа и него. Во напад играа доста едноставно, лесно доаѓаа до отворени шутеви. Ерџан Османи и у Евролига имаше одлична сезона со Ефес, а денеска му беше партија на кариера.

Е сега за финале мислам дека се истрошија доста и ова им беше најдобра утакмица на првенствово, не знам дали можат да одиграат подобро од ова. Мада, така мислев и после Србија па се заебав :D

Али овој албанецот Османи ги посра 28 поени, 6/8 за 3.

Па според твојава логика и Германија заслужува, и они играат беспрекорно првенство.

Во секој случај нека не ве лаже убедливава победа денес, против Германија ќе биде сосема друг мечап. Ако играат вака агресивно на бековите може Германија да ги потопи со тројки така да ќе видиме со што тактика ќе настапи Атаман на тој меч.
Германија не заслужи да тепа со Словенија, бар по мене апсолутно на судии го добија мечот.

Tурција :-)

Attachments

• Screenshot_20250912_231502_Facebook.jpg
    Screenshot_20250912_231502_Facebook.jpg
    209,9 KB · Прегледи: 6
Германија не заслужи да тепа со Словенија, бар по мене апсолутно на судии го добија мечот.

Со судии и ќе освојат, ама поарно тие да освојат отколку душманите. Мене ми се направи мерак, што испадна јужниот сосед, нека им кисне сега.

Штама другари, пепел се јужните цигани, цел ден билдаа еуфорија по барови, шетавме после утакмица - штама.
Поплава како да прошло, ептен ми се направи ќеиф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom