ЕвроБаскет 2025

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот европски шампион?

• Србија

Гласови: 38 52,8%
  • Германија

Гласови: 10 13,9%
  • Франција

Гласови: 3 4,2%
  • Грција

Гласови: 2 2,8%
  • Шпанија

Гласови: 4 5,6%
  • Турција

Гласови: 8 11,1%
  • Литванија

Гласови: 0 0,0%
  • Латвија

Гласови: 2 2,8%
  • Италија

Гласови: 1 1,4%
  • Словенија

Гласови: 3 4,2%
  • Некоја друга држава

Гласови: 1 1,4%

• Вкупно гласачи
    72
Да ви ебам тоа судиите одвратни. Не знам дали ми се поодвратни они или ова швабите. Мрш.

Штета за Дончиќ, уште една МВП партија и тоа скоро цела утакмица игра оптеретен со фаули. Да имаше макар уште еден асален соиграч освен Препелич можда и ќе тепаа. Вака сам против ова гнасиве германски и судии тешко.

Не ја разбирам поентава да организираш вакви првенства кај што во круцијални натпревари ставаш амеби за судии.

Само бојкот од јакив играчиве па нека играат сами со себе . Не за џабе квалитетот е опаднат од првенство во првенство. Дно.

Терај си тоа Нба и ајт. Светско или Олимпија ако ти е по кејф. За Европско ич нема смисла да се натпреваруваат.

Eden nearvaren kosh i trojka sve smeni, so zvuk na sirena za minus 4 i posle za minuta vo cetvrta im pravat plus 3 i toa bese toa. Steta za Slovenija i Doncic.

Ke ti se namocam basketot veke ne gledam ni Nba ni nikakov basket. Polos od rakometot, sudijjata go odlicuva sekoj natprevar.... Svabite pola sostav Mohamed i crncugi da ti se zgadi od zivotot....arno si gledam golf nema ni eden islam ni niger....veke.i vo privatniot zivor podaleko od islam i crncugi mi se zgadi upm.....kakvi sudii.....se izvinuvam za losiot recnik, xela urakmica ja gledam.... isto sudiite gi protnaa i protiv srbija koga pobedoa na svetcko.... se e potkupeno nie budali gledame....

Vo nekolku navrati faul u napad pravea germacive, sudiive nemi i slepi.. Thais gi tepase u bukvalna smisla cela utakmica, so lakti cuda i vragovi..

Тајгер Вудс изгледа е Кинез.
[/QUOTE. vo posledbite godini nema ni eden oboen sto napravil uspeh osven Hideki Mazujama koj e Japonec koj osvoi masters i ne spaga vo nabroenite, Woods e vo losa serija posle soobrakajmkata taka da site vo top ten ovaa decenija se belci...

Каде тргнале бе Грциве.
Им се тресат рацете, топка неможат да водат. Турциве јака дефанзива им играат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom