Евро Баскет - завршница

Гејција - Србија 31:6 моментално...... на крајот на прва 1/4тина
o_O

Пукна ЉУБОВТА помеѓу браќата:pos:
Грците им манаа АНАЛ на браќата:pipi:......hardcore:drk:

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ,ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ,ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ,ООООООООО МАААКЕДОООНИЈООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ајде да направиме сензација,да ги победиме европските прваци,да влеземе за прв пат во едно финале :)
Ајде МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА !!!!!! :) :) :) :)

Организаторот е виновен според мене, премногу натпревари поради што завршницата се игра ден за ден. Не може екипа што вчера вечер пукнала за полуфинале да преспие и да излезе право на терен. Како ќе собере мотивација?

Распад на системот им се случува на Србите. Сега уште повеќе сакам да ја победиме Шпанија за да не играме квалификационен турнир со џубрињата.

Најлошото што може да се случи е да бидеме трето место.
Колку прекрасно тоа звучи :)

Грциве ги убиваат Србиве 20 разлика на полувреме. Србиве распад систем пукна братствово, у 2 полувреме ќе има тепачка осеќам :pos: !!!

Не ми се верува дека ќе изгубиме на утакмицата за трето место.Ако моите предвидувања се точни,Русите ќе ги скршат Французите,а после и ние кога ќе играме за трето место.
Многу сум оптимистична за таа утакмица зашто Русите едвај не победија со ниедна изгубена утакмица,па така Франција за нас е лесен залак.
Јас би била сигурна дека и вечер ќе тепаме доколку нашите не беа толку изморени,некако нивниот замор ме става во недоумица.

Не дај боже ние да се паднавме со србите :D
Ќе заборавеа како се викаат е бате :)

Се враќаат во игра Северниве Македонци :D
Враќањето на фолкерите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom