Евро Баскет 2011, Б група

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде прв во групата?

• Србија

Гласови: 14 50,0%
  • Франција

Гласови: 5 17,9%
  • Германија

Гласови: 5 17,9%
  • Италија

Гласови: 4 14,3%

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Премногу е ова мачење и осцилации за да се вадат (и да ги вадите) дека запнале кога било најпотребно... Демек се зафркавале, не им било важно, а Ивковиќ ќе ги скршеше од ќотек...

Србија многу тешко дека ќе стигне до медал, зависи и од тоа како после ќе им се потрефат противниците, најверојатно од пето место нагоре...

Премногу е ова мачење и осцилации за да се вадат (и да ги вадите) дека запнале кога било најпотребно... Демек се зафркавале, не им било важно, а Ивковиќ ќе ги скршеше од ќотек...

Србија многу тешко дека ќе стигне до медал, зависи и од тоа како после како ќе им се потрефат противниците, најверојатно од пето место нагоре...
5 поени имаше Теодосич, па сеа ти види колку се замарале...не викам дека не беше тешко низ цел меч, ама да сакаа по убедливо да ги совладаа ќе го стореа тоа...ама оти толку да се устручаваат кога за два дена играат тежок дуел и клучен за првото место во групата.
А за медал ќе видиме, има и други репрезентации кои играат добро на турнирот, ама сепак е почеток..втората фаза/1/4 финалето ќе дај јасна слика кој е кој.

коа не го апнаа за малце свбите...ај има време

И да изгубеа денеска Србија, немаше ништо да се промени, битни се победи против Германија и Франција, со тие селекции ќе се пренесуваат бодови, бидејќи и тие ќе се пласираат понатака :D

И да изгубеа денеска Србија, немаше ништо да се промени, битни се победи против Германија и Франција, со тие селекции ќе се пренесуваат бодови, бидејќи и тие ќе се пласираат понатака :D
Фала богу, нека победат со Израел, тоа покажуват колку мизерни се пошо сите го декласираа Израел. А Србија ќе изгубит и од Германија и од Франција, а нишо чудно и од Италија третото место да го изгубит.

London бај бај!

5 поени имаше Теодосич, па сеа ти види колку се замарале...не викам дека не беше тешко низ цел меч, ама да сакаа по убедливо да ги совладаа ќе го стореа тоа...ама оти толку да се устручаваат кога за два дена играат тежок дуел и клучен за првото место во групата.
А за медал ќе видиме, има и други репрезентации кои играат добро на турнирот, ама сепак е почеток..втората фаза/1/4 финалето ќе дај јасна слика кој е кој.

Теодосиќ промаши шест-седум тројки... Затоа толку малку поени... А форсираа игра со спуштање топка во рекетот, под кош, па тој не ни шутираше многу за два поени.

А тоа колку се зафркавале се гледа по тренерот, тој одлучува како ќе се ига и со колку сили ќе се влезе, а не играчите... А нека ти текна само реакцијата на Ивковиќ кон Марковиќ (ако не сум грешка) кога направи лична, а Србија прими и кош... Доста беше нервозен, далеку задоволен од играта и дека планот им бил таков ’опуштен’...

31-16 во последната четвртина, напнаа кога беше најпотребно, скоро низ цел меч губеа..:D

напнаа се римува со лапнаа (за малку).............Да не си лапнат ти бе ???????????

ги "прегазивте" и Израел нели ?????!!!!!!!!!!!!!......:drk: дуда дуда трие муда.........како знам................хахахахахахаххаахах

што напнале бе......????????....................Израел мечот го загуби пред се ради бонусот фаули на 6 мин пред крајот (многу рано.......и се знаеше на полувреме дека
ако србоманиве имаат некоја шанса и тоа ќе биде преку слободни рано рано.........па и баба ми знае слободни........и тоа поарно од мацван тиквата)

арно на крајов дадоа 2 тројки и ееееееееееее......................ako srbive ne pogodea edna tojka barem poslednava cetvrtina.....ja garantiram deka FIBA ke napraveshe isklucok i ke go prodolzea mecov i po krajot......se dodeka srbive ne pogodat trojka.........ko ke dade trojka prv toj tepa !!!!!!

фаули se sudea poslednive 4-5 minuti (po bonusot ) onaka za serbive.........fauli export import.......emi mora da se najde nekoe resenie da se napolni kosot na Izrael u situacija koga se drva .............ednostavno kosov na izrael imashe kapak........i pocna da pretekue tendzerevo i na 5 min pred krajot go dignaa kapakov........oti veke ke prevrie mandzava.....................t.e. ke beshe popara za Srbive.............

одбрана нула на турбофолкериве..........................25 лапнаа за една цетвртина и тоа од екипа без центар.........se so sutnaa Srbive i promashija za 3 .......im se vrkashe onaka.........2 shansa poeni mnoooooooogu

medal..............Srbija......Da i toa 3................zlaten za promasehni sutevi.............bronza za Ivkovic so ke gi tepa izraelcive fizicki i ke im drzi predavanja onaka kaubosjki (trebashe da go isklucat i toa ni a ni b)..............ivkovic mnogu gleda izlgeda so steven segal filmovi.....ocigledno............epten radi respektot.........

ama apla se pravea greshki ......t.e sudiive sudea bezveza za Srbive posledna cetvrtina.............sekoj kontakt...........mu duva halperin na krstic u faca.....sudijava sudi faul oti zdivot mu mirrisal na halperin mnoooogu...........a ivkovic pa kreka od klupata i bara nesportska.......oti zdivot ne se podnesuval ama IC............:tapp:

sekoja cest Izrael.....asistenii......vlezovi.......1 on1 ..........ne promasija......procent puka..........trojki mojki ...........nikogash ne se odkazaa...........morashe ovaa da ja dobijat...........

da ne se cudat nahsive zosto gubat od IZrael po default .ko ke dojde red da se igra kvalifikacii.........................oti Izrael veza nema!!!!!!!!

ovaa beshe utakmica survival za izrael i pokazaa kako se igra vo takvi utakmici...nashive ligushi neka go imaat ova kako primer.......i neka ja svrtat lentata od ovaa igra barem 2-3 pati .....onaka da im vleze u glava.....za pamet

Firerot so Toni gi cekaat !!!!!!!!!!!!!!!

Фала богу, нека победат со Израел, тоа покажуват колку мизерни се пошо сите го декласираа Израел. А Србија ќе изгубит и од Германија и од Франција, а нишо чудно и од Италија третото место да го изгубит.

London бај бај!
Како Боби да го изгубиТ третото место од Италија, м?

Теодосиќ промаши шест-седум тројки... Затоа толку малку поени... А форсираа игра со спуштање топка во рекетот, под кош, па тој не ни шутираше многу за два поени.

А тоа колку се зафркавале се гледа по тренерот, тој одлучува како ќе се ига и со колку сили ќе се влезе, а не играчите... А нека ти текна само реакцијата на Ивковиќ кон Марковиќ (ако не сум грешка) кога направи лична, а Србија прими и кош... Доста беше нервозен, далеку задоволен од играта и дека планот им бил таков ’опуштен’...

Plazmava(ili LEd) na koja gi sledish natprevarive pretpostavuvam ti e nova ....nekoj dobar , JAK model (se gleda)......... a naocarive od kaj gi zema te molam ???????!!!!!!!!!

Другарце ти треба ја мислам po ovaa tvoja izjava да му ги писуваш говорите на Обама. (mnogu si dobar za govorite na nashiot pretsedatel !)...........оти си многу талентиран ........се гледа.od Huble................

Ovie fanovive na Srbija intresno koristat nekoi frazi ko........."opusteno"............"pregazile"..........a najinteresno izgleda gi sledat utakmicite vo nekoja 4D tehnologija , najsovremena i gledaat nekoj detali koi nie drugive obicnite smrtnici so krsh televizori ne mozeme da gi fatime..........ednostavno neli

1. Srbomanite se iznasutiraa.....6-7 tojrki......msilish edno 60-70 trojki....neli........kutuci...........ama bea "opusteni" i zatoa promasuvaa........pa pradedo mi (pokoen) be od tolku pucanje be ke butnese nekoja loopta.........

2. normalno deka ke igraat pod kos (jaka strategija...kako im tekna...ova revolucija) i ke korista centar koga ovie drugive go nemaa istiot........paleshe toa do nekade.....arno ama do kraj nemashe da zavrshi rabota
so ogled deka Izrael se so sutna vleze!!!!!!!!!

3. се зафркавале.... planovi ova ona........................zafrknati se odamna Srbite......i nema LEK !!!!!!! medal JOK!!!!!!!!!

Plazmava(ili LEd) na koja gi sledish natprevarive pretpostavuvam ti e nova ....nekoj dobar , JAK model (se gleda)......... a naocarive od kaj gi zema te molam ???????!!!!!!!!!

Другарце ти треба ја мислам po ovaa tvoja izjava да му ги писуваш говорите на Обама. (mnogu si dobar za govorite na nashiot pretsedatel !)...........оти си многу талентиран ........се гледа.od Huble................

Ovie fanovive na Srbija intresno koristat nekoi frazi ko........."opusteno"............"pregazile"..........a najinteresno izgleda gi sledat utakmicite vo nekoja 4D tehnologija , najsovremena i gledaat nekoj detali koi nie drugive obicnite smrtnici so krsh televizori ne mozeme da gi fatime..........ednostavno neli

1. Srbomanite se iznasutiraa.....6-7 tojrki......msilish edno 60-70 trojki....neli........kutuci...........ama bea "opusteni" i zatoa promasuvaa........pa pradedo mi (pokoen) be od tolku pucanje be ke butnese nekoja loopta.........

2. normalno deka ke igraat pod kos (jaka strategija...kako im tekna...ova revolucija) i ke korista centar koga ovie drugive go nemaa istiot........paleshe toa do nekade.....arno ama do kraj nemashe da zavrshi rabota

3. се зафркавале.... planovi ova ona........................zafrknati se odamna Srbite......i nema LEK !!!!!!! medal JOK!!!!!!!!!
Mnогу sи iсфрустriran од Сrбија...o_O

eikosanoidi, земи воздух, концентрирај се, па потоа коментирја. :)

Крајно погрешно си го протумачил мојот пост, но нема врска, форумот е и место за празнење, па не ти се лутам... :)

Види фотос пиша дека Теодосиќ не сакал да игра, а таков им бил планот и на другите и затоа имал малку поени. а тие шест-седум тројки се за него, сега проверив и видов дека не сум промашил во проценката. Значи, тој промашил толку. :) Исто и за користењето на центар, секако дека тоа им беше тактитката, па уште една причина зошто Теодосиќ не придонел уште повеќе со поени. А, нека дека било опшутање.

Потоа пишувам дека НЕ БИЛЕ ОПУШТЕНИ и дека НЕ ИМ БИЛ ПЛАНОТ ДА СЕ ЗАФРКАВААТ на натреварот. Е, сега, како ти протумачи поинаку не ми е јасно... :)

И што на мене ми прикачуваш србоманство и ми велиш дека нема да освиле медал? Па јас истот го напишав, провери неколку поста погре. :)

Што форсираш без потреба? :)

Iзgleда тi најveќе ја raзbiраш коsarката pa на siте соlis pameт, иli како sто каza Види Фотос sи иsfruстriран оd Срbiте... Iзглеda oва vtoрото е...

Абе, KUKOC7, човек да не ти е во кожа. Се ќе се понадеваш оти ќе изгуби Србија, а на крај - прц! Ајде сега, фати расправај и оти Србија “не е многу посилна од Македонија“ туку “само малку“ :icon_lol:

Iзgleда тi најveќе ја raзbiраш коsarката pa на siте соlis pameт, иli како sто каza Види Фотос sи иsfruстriран оd Срbiте... Iзглеda oва vtoрото е...

DA !!!!!!!!!

Da ne si mu advokat ti na Види Фотос ??????????

oti gledam dvajcava tresete gluposti i se nadopolnuvate ODLICNO......t.e. se trkate koj pvr ke tropne neshto od rakav onaka
bezveza.......koj ke se posere povecko........i cie gomno ke true poveke........... a sum ifrustriran oti

1. ocigledno e deka ima luge koi ne gi gledaat utakmicite .........i komentiraat ........DROBAT na suvo......i u mesto !!!!!!!!
2. OCAJNA E MALDINAVA KOLKU NEMA ABER OD NEKOI SPORTOVI..............ZA ZAL

jas sakam konsturktivna diskusija ......ama so ARGUMENTI............I MOITE POSTOVI SE cista preraskazana statistika be drugarce......za lugje kako tebe ....sto ne gi razbiraat
rabotie .....belki jas ke im pomognam preku moite postovi ........ke im izdzvakam da razberat neshto pojke (iako ne mi e toa misijata........i nakraj za takvite neka odat neka gledaat FORMULA be..........poednostavno!!!!!!).............ako gi otvorat ocite i bidat malku porealni

i jas tocno e deka ne ja sakam SRBIJA (nema vrska politika tie raboti......vo kosarkata.zboram......) i ne navivam za niv odamna (od YU erata .....a togash imaa i drugi zrzavi zaslugi itn itn)

...............e arno ama vie ko fanovi so nemate
madinja da priznaete deka eve imavme sreka so Izrael, tepavme ......ama bea srbija ocajni..................ne ste objektivni be...........

i ne slucajno imate po 5000000000 postovi..............onaka PRAZNI
--- надополнето: Sep 2, 2011 3:47 PM ---

Србија многу тешко дека ќе стигне до медал, зависи и од тоа како после ќе им се потрефат противниците, најверојатно од пето место нагоре...

јаs сум COOL............LG-to se pogodi :vozbud:

не го прочитав ова !!!!!!!!!!!!.........никому не должам извинување ама ај едно...........(y)......за оние трезните и бистрите на форумов koj razilsuvaat so sopstvena glava

никој не ти залепи ТЕБЕ етикета за Србоман........ ........впрочем они сами се издаваат..........

за она дека се "зафркавале "...........се однесува на постот на кој и ти реплицираше и на Србоманот со кого и ти се расправаш во неколку постови (го знаеш нели :cool:)

Lustracija mu e majkata (da ne meshame politika !!!!!!)

...............e arno ama vie ko fanovi so nemate
madinja da priznaete deka eve imavme sreka so Izrael, tepavme ......ama bea srbija ocajni..................ne ste objektivni be...........

i ne slucajno imate po 5000000000 postovi..............onaka PRAZNI

Не значи дека ако пишам во темата за мечот Србија-Израел и сум фан на Србија;)

А никој не рекол дека Србија се ѕверови, најди некој пост кај што сум го напишал тоа..па после може да збориме, никој не ги крева во облаци репрезентативците на Србија, ама немоеш да кажиш дека Израел е појака репрезентација од Србија и дека требаше да го добие овој меч, да требало и да се појаки би го добиле, а не во една четвртина да примат по 30 коша.
Реалноста знаеш која е ..според резултатите во моментот Србија би се наоѓала позади Германија и Франција, ама што фајде кога немаат одиграно меѓусебен дуел овие репрезентации на крај можи Србија и двата мечеви да ги добие, а да не изигра ништо со нив. И неможи да се речи дека Србија се вадела со Италија кога само во прва четвртина имаше негатива, а после си изиграа баш на ниво, еве ја гледаме колку е сјајна Италија губи на полувреме од Летонија ..

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom