Joey-Jojo Jr. Shabadoo
"Hey, Joey Jo-Jo!"
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 47.483
- Поени од реакции
- 89.804
Риговите у Слупчане и Арачиново мора некој да ги плаќа, а Али Ахмети не се бореше 2001-ва за сега они да плаќаат струја.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прееска се јавив, СИТЕ плаќаат 200мкд, сум го разбрал погрешно Бислимовски дека само тие што ги исклучиле осигурачите на Викенд станови и куќи..ова многу лоповски го протнаа 200 денари плус на сметка за ништо. Па ни вика ништо страшно све било тоа урачунато и порано сега било транспарентно
прееска се јавив, СИТЕ плаќаат 200мкд, сум го разбрал погрешно Бислимовски дека само тие што ги исклучиле осигурачите на Викенд станови и куќи..
А сметки за НИШТО поодамна воведоа во Охрид , прво Губретарина, па водовод, одводна вода...ГУБРЕТАРИНА наплаќа на секој СТАН или КУЧА ИСТО за ЈАВНА Хигиена, тој со ДВОР ДОЛГ колку зграда плаќа исто како СЕКОЈ СТАН на згграда, а УЗУРПИРА ЦЕЛА ДОЛЖИНА на Улицата за Паркирање, не само Кола, стара кола за отпад, туку става и гајби, кошници од пчели...
Останува уште ОДЕЛ неОДЕЛ да се плаќа за уредување на Плажите

Јас добивам, ама не на профил од ЕВН, само така на маил, а после си ги плаќам на Плати брзо, на нивната веб страна.Некој добива сметки на емаил од ЕВН?
Ми стигна сметка за Јуни ама кога одам во ЕВН хоум ми ја покажува сметката како платена, а всушност не е.