Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Postoi opcija da se iskluchi TV ili da se smeni kanal, ipak ne e dobro da dojde do gadenje. :D
Мене се ми беше ок додека не ја видов Кончита кој ке предвиди дек пак неа ке ја викнат да знаев богами и ке сменев канал.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Супер настап имаше Тамара. Можам да кажам дека ќе оствари подобар резултат од сите поранешни претставници на Македонија.
Nema šansa da završi pred gazeto na Elena Risteska...

[emoji28]
49e8a357da9808c43d64428e061b3b7f.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ви прави тригер на заостанатите мозочиња ако некој има поинаква сексуална ориентација? Онака ве јаде тоа од унутра и ви праи шубе децата да не ви се геј?
Nemoj pa i ti so otvoren gjon u cevanica...:icon_lol:

Koj go pusti pederon na tv se da mu ebam. Mi se zgadi

Ви прави тригер на заостанатите мозочиња ако некој има поинаква сексуална ориентација? Онака ве јаде тоа од унутра и ви праи шубе децата да не ви се геј?

Не воопшто.
Ама прави тригер тоа што Евровизија стана педерско шоу.
Они ти се као као муви. Каде има гомна, таму и они.

Немој ни да ми отвараш уста на темава и на ова што го гледаме. Од кога се заостанати тие што си го вреднуваат нормалното и што сакаат да си ги заштитат децата од оваа болештија?

Немој ни да ми отвараш уста на темава и на ова што го гледаме. Од кога се заостанати тие што си го вреднуваат нормалното и што сакаат да си ги заштитат децата од оваа болештија?
Zarazna bila "bolesta"? Daamn, ne sum znael. :D

Вмороните сеа горат телефоните за Русија за инат на геј-лобито.

А где је Шири?? :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom