Batistuta
..пак од скриен број...
Princ напиша:(прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано
Не си прочитал бе, тоа го кажува у интервјуто

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Princ напиша:(прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано

Ах, штета!Princ напиша:Форчн, кутриот (прочитав негде, на он.нет може) има преку 500 текстови напишано. Така да, твоите можеш само мене да ми ги дадеш.
Сериозно, ја слушнав О марија, сузе ми цепају лице, и вечер нема слушање музика. Уште ми зуи у ушите.
А што ќе ти се тебе? Сакаш да си му конкуренција? Ма не можеш со него, откажи се уште сега!
)))Ете слушни му ги песните ако не си ги слушнала, нема шанси да не го засакаш! Па тој глас, па тие песни! мх мхDani^^^ напиша:Ни ја немам појма кој е а нонстоп го зборат.Ама по сликава глеам дека е ептен кул типче :kez:

Офчар напиша:Глоријан е лице со ментални проблеми.
Тоа што се случи да биде исфорсиран според мене е невкусно.
А вие преиспитајте се колку е смешен нечив здраствен проблем.
Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.
Офчар напиша:Глоријан е лице со ментални проблеми.
Тоа што се случи да биде исфорсиран според мене е невкусно.
А вие преиспитајте се колку е смешен нечив здраствен проблем.
Го глеав на Таксират меѓу Џа или Бу и Суперхикс и стварно, срамота, греота и неам зборови. Трендо овдека мислам дека ја оплеска, со него, а највише ја оплескаа Литиумци шо го викнаа да глуми кловн за широките народни маси.
Batistuta напиша:Офчар, пак си пиел ракија пријателе
Глоријан си прави музика, пее, популарен е, ние само даваме коментари за неговите песни тука. Нема што да се преиспитаме. Едноставно Глоријан таков каков што е прифатен е меѓу публиката, нас ни се интересни песничкиве . . . а и самиот Глоријан има желба да го слушаме. Беше на Таксират, го поканиле затоа што сметале дека е интересен за публиката, Трендо ги објавил песните по желба на Глоријан.