Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
20.45 Уникаха-ЦибонаУтре ја даваат Уникаха-Цибона во 20 и 45 или во 21 и 45.
Не сакам да започнувам пак расправија....И пак ќе ти кажам нема веза јас чиј фан сум,Панатинакос-Сиена е најдобра утакмица вечер !Ама ќе ги гледаме Цибонашите,и ќе навивам за нивМоже не подобар, али добар е, а и онака гејците ќе тепат 20 разилка, накурчени се од поразот со Барселона, ја кога би имал можност истиот избор би го направил, е сеа ти ако си фан на Панатинаикос тоа е другоИ јас сакам Реал - Армани Џинс да гледам ама нема
![]()
И пак жива глупост од А1...два Фајнлфор предтеденти играат, а тие, Уникаха со 5 повредени и просечна Цибона...ВРСКА НЕМААТ ОД КОШАРКА, само балканциве ги даваат (ваљда најевтини им се)![]()
И пак жива глупост од А1...два Фајнлфор предтеденти играат, а тие, Уникаха со 5 повредени и просечна Цибона...ВРСКА НЕМААТ ОД КОШАРКА, само балканциве ги даваат (ваљда најевтини им се)![]()
Аха глупости.Златна утакмица Панатинакос-Монтепаски,ЈБГ то е то...Абе Пркачин,многу интерсен играч е ...Човекот не знае да ја шукне топката со десна рака,оди низ средина и со некој полу чекор ја фрла топката,и се кош :pos2::pos2:ЦАР еШто знам јас баш би сакал да ги гледам Цибона а посебно Пркачин одамна го немам гледано како игра да видиме дали останало нешто од него што прикажуваше порано.:smir:
Аха глупости.Златна утакмица Панатинакос-Монтепаски,ЈБГ то е то...Абе Пркачин,многу интерсен играч е ...Човекот не знае да ја шукне топката со десна рака,оди низ средина и со некој полу чекор ја фрла топката,и се кош :pos2::pos2:ЦАР е![]()
A2 може слободно у Партизан ТВ да се реименува, сеа за сеа не пропуштвме натпревар на црно-белите, како само за нив да се претплатени, не дека ми пречи мене, интересни се утакмиците ама има уште тон други екипи кои мислам дека треба да ги видиме.
А сеа во 20:00 пренос од Макаби - Уникаха.