Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

И дочекавме Финска од аматери од пред неколку години, денеска да ја тепаат Франција.![]()
). Понатаму,Маркоишвили гнасниот шо играше у Дачка и Шенгелија од Басконија. Литванија ќе поминат исто така,Италијаните пак со големи очекувања,пак максимум 1/4 финале
. Уште едно место ми е тотална дилема,искрено очекував повеќе од Израелците и се изненадив кога гледав дека жабариве го бришеле паркетот со нив,20 разлика изгубиле. Веројатно Германија би го потполнила тоа место,интересен и млад состав имаат...Шродер,Војтман центарот...не знам зошто ги нема Зипсер и дрвото Тибор Плајсс( Pleiß да му ебам грдото презиме
)
Ама секако од 1/8 финале убацуваат у друга брзина,така да очекувам сигурен пролаз понатаму. Оваа група ми е најизедначена,не знаеш од кого/што да очекуваш. Дури и Британија што се тотални аутсајдери сметам дека се во состојба да замрсат некоја сметка. Имаме 1 репрезентација шо е фаворит на првенството(Србија),1 тотален аутсајдер(Велика Британија),1 репрезентација што е можна да ги помати сите сметки(Латвија,од кого патем очекувам и висок пласман,можеби дури и полуфинале). и 3 други тотално изедначени репрезентации. Турците се во состојба на еуфорија да победат секого,ама и да се лизнат. Русија ја нема веќе таа страшна селекција,сега Швед му ги влече сите конци со помош на Мозгов,кој не е веќе млад. Ги нема лидерите како Кириленко,Кријапа,Моња,па и Саврашенко кој што се повлече малце порано. Белгија може да биде изненадување,доколку Лоџески е на ниво,со помош на Ертел и компанија би можеле и тие да се протнат. Едино тука имам 2 дилеми,понатаму одат Латвија,Србија и не знам уште кои 2,ќе почекам утре да се завршат утакмиците па да кажам првични впечатоци 
Ние не сме во ситуација да се споредуваме со ниту една репрезентација која игра на ЕП, а Финска за нас е идентично како да споредуваш слон со мравка.Финска ги има Џамар Вилсон, оној младиот од НБА и Копонен, нас ке не прегазат како плиток поток