ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчини точак еден пак играј го Берарди у прв тим а Киеза му е резерва, јес да не е Грилиш 100 милионскиот ама има боље импакт у играта од Берарди сигурно.
Не е работата за Берарди-Киеза. Берарди игра многу добро првенство до сега.
Проблемот е Инсиње лево и според мене поголем проблем е неиграњето на Киеза лево. Не од страна на Манчини туку од самиот себе. Чудна работа е тој Киеза жими се, топ играч е, 22 години има, деснак е а не може да игра лево крило. У сезонава што следи се надевам и очекувам Алегри да го опраи у тој сегмент и да го стабилизира како лево модерно крило.
Инсиње е умрен, него му требаат 3-4 шанси за да искористи 1. Имобиле не е толку добар колку што Белоти е тапа. У право е Мондонико.

Другото е океј покриено од моите Калчо колеги, иако сите со различни мислења ама у право се помалце.
Не би да додавам нешто повеќе ниту пак да се повторувам.

А за Англија-Германија шо ќе кажите?..

Многу ја сакам Германија како екипа ама и Англија има добри играчи и се двоумам за кој да навивам искрено....и плус ме нервира онај мрсулавиот Лев кој е изгубен во свемирот во последно со изборот на играчи.

А за Англија-Германија шо ќе кажите?..

Многу ја сакам Германија како екипа ама и Англија има добри играчи и се двоумам за кој да навивам искрено....и плус ме нервира онај мрсулавиот Лев кој е изгубен во свемирот во последно со изборот на играчи.

За Англија.

Да не останат празни чикмаците ако изгубат.

Чист црвен, мора да реагира ВАР.

Ајде бе Чеси бапнете еден гол на среќа

Каков глупак е Де Лихт :LOL:

Чист црвен, не знам што чекаше толку судијава.

Ова треба да е црвен, намерно играше со рака да ја удри топката.
Флешови од Сериа А го пукнаа изгледа и мислеше дека и тука смее со рака да игра.

Оби Колина, Оби Мерк, Оби Веб, Оби Чакир, Оби Трибиани Вајсмилер.

• Хаха
Reactions: ob1
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom