ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Подобро делуваат шпанците, али тимскиот дух ги краси жабарите на првенството - одат во финале

Prvoto bese tapa, no vo vtoro bese dinamicna i interesna utakmicata, taka da ubavo e sto ima prodolzenija

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

Oвај коментаторит на Das Erste напна со football is coming home..

Жабариве како Швајцарија се во продужециве.. Шпанија многу поконкретна.. ми мириса на гол при крај на второ продолжение.

Бернардески ќе даде гол, за да го комплетира хет трикот на голови дадени од играчи на Јуве. :kafence:

Ги искина голот и касните измени, се повлкоа а не требаше….

Берна ќе влегва, играчот кој изјави дека после 4 години оваа година под Алегри ќе блеснел :pos:

Манчини од секогаш ми бил идеален избор за селектор,играчите го гледаат како татко . Секоја чест за ова што го постигна досега…

За клубски тренер/менаџер уште не го ценам мн мн:icon_lol:

Бернардески ќе ја реши таман за нов договор

Абе видете само какви замени пушта Енрике, па какви Манчини. Огромна разлика во квалитет на замени кај црвената фурија.
Мислам дека можеби требаше Италија да чува некој од Барела/Верати за во вториот дел од натпреварот.
Огромен проблем е што немаат добар втор напаѓач. Не е ни Имобиле океј како за прва 9ка, ама ајде.

A zasto se branese Italija , dobro znam deka Dona e dobar za penali , no toa e rulet , nisto ne e sigurno

Манчини мислеше дека со Турција игра па со Песина и Бернардески ќе ја тепа Шпанија, многу избрза со измените, мораше да сочува уште некој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom