ЕУРО 2020 - Група Б (Данска, Финска, Белгија, Русија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе се пласираат во нокаут фазата?

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала богу се е во ред. И чим играчите бараат да се игра.

Фала му на Господ, и јас бев песимист искрено, дома се испотресивме како некој од фамилија да е, сега нека запнат и нека ораат на терен за три бода. Секоја чест Ериксен !!!

Се надевам дека луѓево кои на пример идат за прва помош вежби по возачка ќе сфатат дека не се ствариве од курташак. Вештачкото дишење веројатно му го спаси животот, и тоа едвај, на локација кај што постојано е присутен медицински персонал, има камери и фокус на жртвата.

Мислам дека кај нас поготово има многу малце развиена свест за важноста на ваквите ствари, и уопште не се сфатени сериозно. Ако се пројде у најдобар ред, се надевам ќе се искористи како можност за промовирање на истото. Секој треба да знае да дава вештачко дишење и компресии.

Данска шампион каква бајка ќе биде тоа, за Ериксен.

Ја ја сакам Данска у фудбал. Ја чекав оваа утакмица. Денес си облеков дрес дански и седнав да гледам. Чак и во фантази лигата го имам Ериксен и тоа капитен ми беше денес. Добро е што е вон животна опасност.
Очекував да победат лесно и подобри беа. Но се уште не е завршено.
Тешко ќе им биде на сите играчи да играат. И на Данците и на Финците.

Што кур го замараат и татко му и жена му
Не ги замараат, агентот негов е тоа, нормално дека ќе биде со него и нонстоп ќе бара информации како е, тоа му е работа башка. Од новинарите никој не ги замара неговите, ова се информации што новинарите ги добиваат од неговиот агент.

Страшно... не ми е јасно како може на таква атлета и милион медицински тестирања да се случи ова што се случи, по мене треба да батали фудбал и да си тера лаган живот.

Данска шампион каква бајка ќе биде тоа, за Ериксен.
А може и Македонија шампион, малку ли напатен народ сме ние.
Ериксен е вон животна опасност и може да се посветиме на убавата страна на фудбалот.
Луѓе колабираат секојдневно и не е убава глетка.

Данска - Финска продолжува кај нас на МРТ3, Белгија - Русија на МРТ1. На овие Спортклубовиве не успеав да најдам пренос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom